«بردبلاو» غذایی از دیار ترکیه
بردبلاو از انواع غذاهای ترکیهای است که به دلیل طعم و مزه بی نظیری که دارد در اغلب کشورها سرو میشود همچینن در پخت این نوع غذا از مواد مقوی نظیر مرغ و گردو و برنج استفاده میشود.
خبرگزاری میزان -
_ آرگا نوشت: بردبلاو از انواع غذاهای ترکیهای است که به دلیل طعم و مزه بی نظیری که دارد در اغلب کشورها سرو میشود همچینن در پخت این نوع غذا از مواد مقوی نظیر مرغ و گردو و برنج استفاده میشود از این رو بهتر است شما این غذای سالم و لذیذ را در برنامه غذایی خود و کودکان قرار دهید.
بورک و کوفته ترکی و پیده گوشت و بردبلاو از انواع غذاهای مخصوص کشور ترکیه هستند و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که به پخت غذاهای فرنگی در منزل علاقه مند میباشد بهتر است این نوع غذاها را نیز در برنامه غذایی تان قرار دهید.
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج: سه پیمانه
پیاز نگینی خرد شده: یک عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده: دو عدد
مرغ پخته شده: ۲۵۰ گرم
زرشک: یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: ۵۰ گرم
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
ادویه کاری: به مقدار لازم
آرد سفید: یک پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
آب: به میزان لازم
نمک: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه بردبلاو ترکیهای
برای تهیه بردبلاو ابتدا آرد و نمک و روغن را درون ظرفی مناسب بریزید و آب را به صورت آرام آرام به مخلوط مواد بیفزایید تا خمیری یکدست ایجاد شود که به دستها نچسبد سپس روی خمیر را به کمک پارچهای تمیز بپوشانید و خمیر را به مدت نیم ساعت در مکانی مناسب قرار دهید.
مرغ پخته شده را ریش ریش نمایید یا آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون قابلمهای مناسب برنج و آب مرغ را به همراه نمک و مقداری روغن بریزید و برنج را به کمک آب مرغ بپزید.
در این مرحله از طرز تهیه بردبلاو درون تابهای مناسب مقداری روغن بریزید و سیب زمینیها را درون روغن سرخ کنید سپس سیب زمینیها را از تابه بیرون آورید و پیاز را درون تابه بریزید تا سرخ شود و مرغهای خرد شده یا ریش ریش شده را به پیاز اضافه نمایید و فلفل و نمک و ادویه را به مخلوط مواد بیفزایید.
گردو و سیب زمینیهای سرخ شده و زرشک را به مخلوط مواد درون تابه بیفزایید و زعفران را نیز به آنها اضافه کنید سپس برنج دم کشیده را با مواد مخلوط کنید.
اطراف و ته ظرف پیرکس مناسبی را چرب نمایید و روی میز کار خمیر را باز کنید توجه داشته باشید که اندازه خمیر باید از ظرف پیرکس بزرگتر باشد سپس خمیر را درون ظرف پیرکس قرار دهید و مخلوط برنج را روی خمیر بریزید و لبههای خمیر را روی یکدیگر بیاورید سپس روی خمیر را چرب کنید.
ظرف پیرکس را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بردبلاو به خوبی پخته شود.
نکات طلایی برای پخت بهتر بردبلاو
۱. توجه داشته باشید که برنج را وقتی که خنک شد باید درون خمیر بریزید.
۲. استفاده از ادویههای مناسب در ایجاد طعم خوب بردبلاو موثر است.
۳. خمیری که روی سطح مخلوط برنج کشیده میشود باید نازک باشد و علاوه بر این گوشههای خمیر نباید بیش از حد روی هم بیایند.
در این مطلب آموزش دستور تهیه بردبلاو ترکیهای را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید این غذای لذیذ را در منزل به راحتی بپزید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *