بیمارستان‌های وزارت بهداشت وضعیت مناسبی ندارند

15:09 - 12 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۱۶۵۲
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: یکی از مشکلات جدی دانشگاه‌های علوم پزشکی کاهش جدی اعتبارات و درآمدهای آنها است، لذا وضعیت بیمارستان‌های وابسته مناسب نیست.

- علیرضا زالی، با اشاره به لزوم توجه سازمان‌های بیمه گر به کنترل چرخه بیماری کرونا، اظهار داشت: با توجه به مزمن شدن و استمرار بیماری کرونا، از سازمان‌های بیمه گر از جمله سازمان بیمه سلامت انتظار می‌رود که در این حوزه نقش خود را به خوبی ایفا کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی امروز در خط مقدم ارائه خدمات به بیماران کرونایی هستند، افزود: با توجه به تغییرات مدیریتی در سازمان بیمه سلامت و انتخاب فردی از حوزه دانشگاه و آشنا به مسائل و مشکلات حوزه درمان، امیدواریم در طی روزها و ماه‌های آینده تعاملات و همکاری‌ها میان این سازمان و دانشگاه‌های علوم پزشکی افزایش پیدا کند.

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در استان تهران تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال حاضر کاهش جدی اعتبارات و درآمدهای اختصاصی آنها است، لذا وضعیت بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی مناسب نیست.

زالی تأکید کرد: بدون تردید منابع بیمه‌ای در کشور می‌تواند به عنوان یک نقطه قابل اتکا و اعتماد برای تأمین منابع مورد نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی باشد، با توجه به اینکه استراتژی بیمه سلامت بر گسترش عدالت محوری و پوشش همگانی بیمه در کشور است، انتظار می‌رود با هماهنگی‌های به عمل آمده تعاملات میان بیمه سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی در خصوص توان اقتصادی و بنیه لجستیکی افزایش پیدا کند.

وی گفت: بیمه سلامت در زمره فراگیرترین سازمان بیمه‌ای کشور قرار دارد و علاوه بر اینکه به عنوان یک سازمان حقوقی در ساختار مجموعه سلامت ارائه خدمات می‌کند، یکی از اعضای تأثیر گذار نیز در شورای عالی بیمه سلامت کشور محسوب می‌شود. بنابراین حضور فردی روشن و با افکار مترقی و آشنا به مسائل دانشگاه‌های علوم پزشکی در رأس مدیریتی این سازمان به عنوان یک فرصت برای حل چالش‌های بیمه‌ای و کمک به قطع زنجیره بیماری کرونا تلقی می‌شود.


برچسب ها: کرونا تهران

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *