روزانه چقدر «قند و شکر» مصرف کنیم؟

3:50 - 14 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۱۵۴۳
یک متخصص تغذیه در رابطه با حد مجاز مصرف روزانه قند و شکر گفت: این میزان بستگی به انرژی مصرفی روزانه دارد؛ مثلا اگر فردی به ۲۰۰۰ کیلوکالری انرژی در روز نیاز داشته باشد، در حدود ۱۰۰ کیلو کالری باید از قند و شکر تامین شده و مصرف کند.

برچسب ها: شکر قند بیماری

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *