ضرورت ساماندهی تردد کامیون‌های حمل بتن

17:00 - 09 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۰۹۸۵
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ بر ضرورت ساماندهی تردد کامیون‌های حمل بتن در معابر پایتخت تاکید کرد.

- سردار محمدحسین حمیدی در جلسه با نمایندگان و مدیران شرکت‌های بتن، اظهارداشت: در شهر تهران، ۴ میلیون وسیله نقلیه و بیش از ۳.۵ میلیون دستگاه موتورسیکلت تردد می‌کنند، برهمین اساس مدیریت ترافیک در چنین شهری بسیار مهم است.

وی با طرح این سوال که آیا مال مردم برای پلیس مهم است و یا جان آنها، گفت: قطعا اولویت پلیس، جان مردم است خواهد بود. سخت گیری‌هایی هم که در مورد وسایل نقلیه سنگین از جمله میکسر‌های حمل بتن انجام می‌شود در همین راستاست، چرا که ما می‌خواهیم خدایی ناکرده حادثه‌ای رخ ندهد که جان مردم به خطر بیفتد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه هدف ما ایجاد بازدارندگی است، گفت: این بازدارندگی هم باید برای مامور ما باشد که سلیقه‌ای رفتار نکند و هم باید برای راننده کامیون باشد که به قوانین احترام بگذارد. اینکه کارفرما بگوید وارد محدوده شوید و جریمه اش را ما می‌دهیم اسمش بازدارندگی نیست و خود شرکت‌ها باید بر این موارد نظارت کنند.

وی با اشاره به مشکلاتی که توقف‌های ترافیکی در شهر ایجاد می‌کند، گفت: مدتی قبل توقف یک کامیون حمل بتن در یکی از معابر منطقه یک ترافیک، کل این منطقه را قفل کرد و اولین سوالی هم که مطرح شد این بود که چرا پلیس کاری نکرده، حالا اگر ما بخواهیم به تک تک انتقادات عزیزانی که در مورد میکسر‌ها مطرح کرده اند عمل کنیم آن وقت این طرف قضیه هم بروز چنین مشکلاتی است؛ بنابراین ما باید این موضوع را ساماندهی کنیم. کار عمرانی را باید زمان بندی درست کرد و عملیاتی، چون بتن ریزی باید به زمانی مناسب موکول شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ادامه داد: در بعضی از روز‌ها ما شاهد کاهش تردد‌ها در پایتخت هستیم مانند روز‌های تعطیلی و موارد آن که می‌توان برنامه ریزی کرد تا زمان تردد کامیون‌های میکسر به این زمان منتقل شود. شرکت‌ها و پروژه‌های پیمانکار عمرانی نیز باید این طرف قضیه را رعایت کنند نه اینکه هر وقت دلشان خواست میکسر وارد معابر شهری شده و در ترافیک و از آن مهمتر خدایی نکرده در ایمنی مردم اخلال ایجاد شود.

حمیدی افزود: در همین تهران راننده میکسری داشته ایم که با بار در لاین ۳ اتوبان که مخصوص سبقت گرفتن است در حال حرکت بوده، این کامیون‌ها ترمز هم نداشتند و معلوم نبود اگر پلیس مداخله نمی‌کرد چه اتفاقی رخ می‌داد؛ بنابراین باید یک تعامل دو سویه ایجاد شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه درخواست ما از مسئولان و شرکت‌های فعال در امر میکسر و بتن ایجاد سامانه مانیتورینگ و نصب GPS بر روی آن است، گفت: اینکه ما بخواهیم دنبال یک کامیون بیفتیم دیگر مشکلی را حل نمی‌کند آنچه که مهمتر است این است که ما بتوانیم در یک مرکز تمام کامیون‌ها را رصد کنیم.

حمیدی با تاکید بر اینکه ترافیک هم علم مخصوص به خودش را دارد، گفت: فقط ساخت بتن نیست که تکنولوژی و علم دارد، ترافیک هم علم خودش را دارد که ما باید به آن توجه کنیم؛ بنابراین ما آماده این هستیم تا یک تعامل و همکاری دو سویه داشته باشیم و این تعامل قطعا به نفع دو طرف خواهد بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *