طرز تهیه خورشت کرفس خانگی به سبک رستورانها
- ایرنا نوشت: اما واقعا چرا انقدر با خورشت کرفس ناسازگاریم؟ خورشت کرفس خوب و لذیذ نخوردهایم یا فوت و فن درست کردنش را بلد نیستیم؟
انتخاب کرفس و نعنا
در مرحله اول باید دقت کنیم کرفسی که انتخاب میکنیم چه سایزی دارد. از انتخاب کرفسهای بسیار بلند و کلفت دوری کنید و کرفسهای نازک و ترد را انتخاب کنید. سپس بعد از شستوشو آن را در اندازههای یکسان برش دهید. سپس نعنا و جعفری و برگ کرفس را خرد کنید و با مقداری روغن همراه با ساقهها تفت دهید.
نکته مهم: توجه داشته باشید که سبزیهای این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آنها را خرد کنید در غیر این صورت سبزیها در هنگام طبخ له میشوند.
چه گوشتی انتخاب کنیم؟
ترجیحا از گوشت تکهای و استخواندار استفاده کنید. هرچه گوشت تازهتر باشد، خورشت لذیذتر خواهد بود. گوشت را هم با پیاز فراوان تفت دهید تا سفیدرنگ شود و تا مرحله آخر پخت به گوشت نمک نزنید؛ زیرا در این حالت گوشت پخته نمیشود.
در ریختن آب صرفهجویی کنید!
از آنجایی که کرفس آبدار است و در مرحله پخت آب پس میدهد، آب زیاد داخل قابلمه نریزید. هرچقد خورشت کرفس، کمآّبتر باشد طعم و مزه بهتری خواهد داشت.
نکته مهم: چاشنی خورش کرفس معمولا آبلیمو است، اما از آبغوره نیز استفاده میشود. همچنین برخی از لیمو عمانی در خورشت کرفس استفاده میکنند.
نکته مهم: اگر از زودپز استفاده کنید قطعا خورشت جا افتادهتری خواهید داشت.
نکته مهم: برای جا افتادن و خوشمزهتر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.