تغییر احزاب روی کار در آمریکا تحولی در نگاهشان به ایران ایجاد نمیکند
این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: نوع نگاه آمریکا به ایران، در چارچوب ملاحظات امنیت ملیشان است و با تغییر احزاب و یا اشخاص در صحنه سیاسی این کشور تغییری نمیکند.
وی عنوان کرد: بازی که جان کری، اوباما و مجلس آمریکا بین خودشان در برابر ایران در نظر گرفته بودند به این صورت بود که چگونه میتوانند قدرت منطقهای ایران را مهار کنند.
سفیر پیشین ایران در ایتالیا و افغانستان اضافه کرد: بر همین اساس هم بود که شاهد اعمال شدیدترین تحریمها علیه کشورمان در زمان اوباما بودیم. هیچ فرقی بین جمهوریخواهان و دموکراتها در نوع سیاست خارجی شان وجود ندارد.
ظهرهوند با اشاره به راهبرد ایران تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیان داشت: در این اوضاع لازم است، با اتحاد، انسجام و هماهنگی صددرصدی و راستای منافع ملی کشور حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه حالت انفعال در برابر دشمنی و توطئه های آمریکاخطرناک است، خاطرنشان کرد: هم اکنون زمان برای ما بسیار مهم است، خیلی از کشورها در فاصله زمانی ۷-۸ ساله مسیر توسعه را گذراندهاند، چین ظرف ۴ دهه توانست از یک کشور ضعیف به یک قدرت شاخص تبدیل شود که پیشبینی میکنند در سال ۲۰۲۳ به قدرت اول جهان تبدیل شود.
این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: باید بدون فوت وقت و با تکیه برتوان و ظرفیت داخلی و قطع امید از خارج به توسعه همه جانبه کشور بپردازیم.
انتهای پیام/