ضرورت پیوست رسانهای برای برنامه شاد وزارت آموزش و پرورش
در این نشست آقا محمدی با بیان اینکه امروز نیازمند این هستیم که برنامه شاد به عنوان متولی اصلی امر آموزش در کشور اطلاع رسانی عمومی بیشتری شود؛ گفت: ضرورت پیوست رسانهای جدی و هدفمند در برنامههای آموزش و پرورش احساس میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نباید آموزش را صرفا در بستر مجازی شاد در نظر گرفت: گفت: باید از روشها و متدهای جدید آموزشی بهره گرفت و در برنامهها شاید عنوان جدید به نام دیگری تعبیه کرد که از این طریق بتوانیم ایدهها و فکرهای جدید را در آموزش بهتر اخذ کنیم.
آقا محمدی با اظهار اینکه با به کارگیری مهارتهایی مثل استفاده از انیمیشن، فیلم و تصویر میتوان کمک شایانی به آموزش بهتر در کشور کرد؛ گفت: تمرکز صرف به نظام کتاب درسی باعث هدر رفت ایدههای جدید و کلیشهای شدن امر آموزش میشود.
دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام در این خصوص گفت: استفاده از آموزشهای تلفیقی میتواند بخشی از این راه حل باشد. به عنوان مثل میتوان از قصه گویی هم برای آموزش تاریخ، جعرافیا و ادبیات استفاده کرد.
رئیس کارگروه ارزیابی فرصتهای کرونا در بخش دیگری ازصحبت هایش به لزوم برنامه ریزی برای پساکرونا در حوزه آموزش اشاره کرد و گفت: دروسی مثل ریاضی این ظرفیت را دارد که در بستر فضای مجازی تعلیم داده شود، باید برای این موضوع در آینده فکر جدی کنیم و حتی در صورت بازگشایی کامل مدارس، آموزش در این حوزهها را تقویت کنیم.
آقا محمدی به مسئولیت خطیر صدا و سیمای ملی کشور در ترویج آموزش همگانی و مسئولیت پذیری والدین در آموزش فرزندان اشاره کرد و گفت: افزایش سواد سلامت باید در اولویت برنامههای صدا و سیما باشد.
وی در این خصوص گفت: روش استفاده درست از ماسک، استفاده از مواد بهداشتی و ضد عفونی و پروتکلهای بهداشتی باید در صدر برنامههای صدا و سیما باشد تا از این طریق سواد سلامت در کشور ارتقا یابد.
در این جلسه خانم حکیم پور معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش هم به ارائه گزارشی در خصوص میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در محیط مدرسه پرداخت و گفت: در مدارس همه امکانات و اصول بهداشتی تعبیه شده است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: متاسفانه با اینکه دانش آموزان در مدارس حضور ندارند، اما شاهد شکلهای دیگری از حضورشان در پارکها و دیگر مراسم هستیم که در این خصوص از خانوادهها تقاضا داریم حساسیت شان را نسبت به سلامت فرزندانشان بیشتر کنند.
حکیم پور در بخش دیگری از صحبت هایش به تلاش دهیاری در تحقق آموزش مجازی در کشور در مناطق کم برخوردار و کمتر توسعه یافته اشاره کرد و گفت: با تلاش دهیاریها دانش آموزان این حوزه هم به شبکه شاد متصل شده اند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امروز برنامه وزارت آموزش و پرورش بر بهره گیری همه دانش آموزان در همه جای کشور از ظرفیتهای مجازی آموزش است و امید داریم با بهره گیری از ظرفیتها سایر نهادهای حاکمیتی بتوانیم پاسخگوی این مقوله مهم در کشور باشیم
انتهای پیام/