تشریح اهداف پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی
، حامد حافظی مدیر بخش توسعهدهندگان پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی با اشاره به آغاز به کار رسمی مراکز پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی، گفت: هدف از ایجاد این پردیس بحث تسهیل در یک سری مشکلات و موانع حقوقی شرکتهای دانش بنیان است.
وی ادامه داد: در حوزه ثبت شرکتها فرایندی که طی میشود تا حدی زمانبر است که ما به دنبال آن هستیم با ایجاد این پردیس، امکان آن فراهم شود تا ثبت استارتآپها با فرایند سریعتری مواجه شود.
حافظی افزود: هدف دوم ایجاد این پردیس ایجاد مرکز تجمعی برای شرکتهای دانش بنیان حوزه حقوقی است به عنوان مثال شرکتهای متعددی هستند که با کمک معاونت علمی ثبت شدند که تجمع این شرکتها کنار یکدیگر میتواند منجر به همافزایی شود.
مدیر توسعه دهندگان پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی گفت: هدف سوم این پردیس حرکت به سمت قوه قضاییه هوشمند است به صورتی که دانشهای به کار گرفته شده در قوه قضاییه میتواند به حرکت در مسیر هوشمند این قوه کمک کند.
وی تأکید کرد: همچنین شرکتهای دانش بنیان میتواند خدماتی به نظام قضایی کشور دهد تا کارهای سریعتر پیش رود.
حافظی ادامه داد: در حال حاضر این پردیس برای شروع در استان تهران انجام گرفته است و اگر این مدل بتواند موفقیتآمیز باشد میتوان این مراکز را در سایر استانها راهاندازی کرد.
مدیر توسعهدهندگان پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی هفته گذشته نشستی را با حضور مسئولان سازمان زندانها برگزار کردند که در آن مشکلات و نیازهای سازمان زندانها مورد بحث قرار گرفت تا بتوان این مشکلات برطرف گردد لذا در این زمینه مدلهای مختلفی ارائه شد.
وی ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان برای ارتباط با پردیس نوآوریها حقوقی و قضایی باید درخواست خود را به صندوق نوآوری ارسال کند تا ظرف دو هفته آینده این موضوع بررسی شود.
حافظی افزود: یکی از جدیترین خدماتی که این پردیس میدهد ایجاد ارتباط بین شرکتهای دانش بنیان و معاونت علمی و قوه قضاییه است.