اصلیترین تفاوت تب ناشی از عفونت دندان با تب کرونا چیست؟
اکبر فاضل در گفتوگو با میزان در خصوص تفاوت تب ناشی از عفونت دندان با تب کرونا گفت: تب ناشی از عفونتهای دندانی و لثهای با مصرف آنتیبیوتیکها و برطرف شدن عفونت قطع میشود، اما تبی که به دلیل ابتلا به کرونا در افراد رخ میدهد ادامه دار است و با مصرف این نوع دارو برطرف نمیشود.
وی ادامه داد: تبهایی که به دلیل عفونتهای لثهای و دندانی رخ میدهد حدودا بعد از ۳ تا ۴ روز شروع به کم شدن میکنند بعد از یک هفته مصرف آنتی بیوتیکها کاملا رفع میشوند.
این دندانپزشک در پاسخ به این سوال که در صورت تب کردن چگونه باید تشخیص دهیم به آنفولانزا یا کرونا مبتلا شده ایم و یا اینکه دندانمان عفونت کرده است، بیان کرد: عفونتهای دندانی لثهای با درد دندان و لثه همراه هستند و گاهی ناحیهای که دچار عفونت شده ورم میکند و بهتر است در صورت بروز تب بیمار به سرعت به پزشک مراجعه کند تا منشا آن شناسایی شناسایی شود.
عامل اصلی پوسیدگی دندان چیست؟
این دندانپزشک توضیح داد: با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا افراد باید توجه بیشتری به بهداشت دندانهای خود داشته باشند چرا که اصلیترین عامل پوسیدگی دندان به طور کلی عدم رعایت بهداشت، مسواک نزدن و عدم استفاده از نخ دندان برای تمیز کردن نقاطی که مسواک به آنجا دسترسی ندارد، است.
وی ضمن اشاره به اینکه آب نمک قره قره کردن نقش مهمی در سلامت دندانها دارد، افزود: افراد برای جلوگیری از پوسیدگی دندان باید از مصرف مواد قندی و خوراکیهایی نظیر شیرینی، شکلات، پفک که به دندانها میچسبد، خودداری کنند و در عوض بیشتر از مواد غذایی حاوی فیبر نظیر میوهجات و سبزیجات به ویژه سیب و هویج استفاده نمایند.
فاضل اظهار کرد: افراد باید بعد از هر بار مصرف مواد قندی دندانهای خود را به خوبی مسواک بزنند چرا که پوسیدگی با نشستن مواد غذایی قندی روی دندانها آغاز میشود و این مواد با گذشت زمان و به تدریج شروع به تجزیه کردن مینهای دندان میکنند و هنگامی که حالت آهکی دندان از بین میرود، پوسیدگی آغاز میگردد.
وی متذکر شد: افراد چه یک عدد شکلات یا شیرینی بخورند و چه یک جعبه از این خوراکیها را مصرف کنند حتما باید بعد از آن مسواک بزنند و اینگونه فکر نکنند که خوردن مقدار کمی از مواد غذایی حاوی قند موجب پوسیدگی دندانهای آنها نمیشود.