شاخص بورس در هفتهای که گذشت/ درجا زدن شاخص در کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحدی
- شاخص بورس و اوراق بهادار در هفتهای که گذشت با اُفت و خیز فراوانی همراه بود و با اینکه در هفته آخر شهریور ماه شاخص به کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحدی رسیده بود، اما هفته اخیر گریزی به کانال یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی داشت و در آخر با رسیدن به کانال یک میلیون ۶۰۰ هزار واحدی به کار خود پایان داد.
اولین روز هفته در تاریخ ۲۹ شهریور ۹۹ شاخص برخلاف اواخر هفته با روند نزولی کار خود را آغاز کرد و با ریزش بیش از ۴ هزار و ۵۹۷ واحدی به پله یک میلیون ۶۹۹ هزار واحدی رسید و از کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحدی بازگشت شاخص فرابورس، اما با رشد بیش از ۱۹۹ واحدی به پله ۱۸ هزار و ۱۲۰ واحدی رسید.
اُفت شاخص در دومین روز هفته مورخ ۳۰ شهریور ۹۹ نیز ادامه یافت و شاخص بورس و اوراق بهادار تهران با ریزش بیش از ۴۷ هزار و ۲۴۵ واحدی به پله یک میلیون ۶۵۲ هزار واحدی رسید، شاخص فرابورس نیز با اُفت بیش از ۳۰۳ واحدی روبرو شد.
سومین روز هفته که مصادف با آخرین روز از فصل تابستان بود شاخص با ریزش بیش از ۵۷ هزار واحدی با رسیدن به کانال یک میلیون و ۵۹۵ هزار واحدی رکورد تازهای به ثبت رساند و فرابورس نیز با اُفت بیش از ۲۱۷ واحدی همراه شد.
شاخص چهارمین روز هفته را نیز با روند نزولی آغاز کرد و با بیش از ۱۳ هزار و ۹۶۲ واحدی در اولین روز از پاییز شاخص را به پله یک میلیون ۵۸۱ هزار واحدی رساند.
شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات ۳۱ شهریور ۹۹ با اُفت بیش از ۵۷ هزار و ۸۱ واحدی به پله یک میلیون ۵۹۵ هزار واحدی رسید.
شاخص بورس و اوراق بهادار ۴ روز اول هفته را با ریزش سپری کرد و سرانجام در آخرین روز هفته مورخ ۲ مهرماه صعودی شد و با رشد بیش از ۳۰ هزار واحدی دوباره کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحدی را به دست آورد.
احمدی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتوگو با میزان درخصوص وضعیت بازار بورس و اتفاقات اخیر اظهار کرد: تخصیص یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی برای تثبیت بازار سرمایه یکی از تصمیماتی که برای صیانت و حمایت از بازار گرفته شد، اما این اتفاق هنوز عملا رخ نداده و آثار آن در بازار دیده نمیشود.
وی افزود: ترس سرمایهگذاران و سهامداران نیز یکی دیگر از عواملی است که باعث شده بسیاری از افراد برای ورود به بازار تردید پیدا کنند.
کارشناس مسائل اقتصادی در ادامه تاکید کرد: به نظر میرسد سهامدارانی که سهام خود را در مدت اخیر فروختهاند منتظرند تا چشمانداز مثبتی از بازار ببینند و به بازار ورود کنند.
به گفته احمدی زمانی که حمایتهای عملی از حقوقیهای بزرگ بازار دیده شود و یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی برای صندوق تثبیت بازار سرمایه به طور عملی به بازار ورود کند به نقطهای میرسیم که بازار باز میگردد.