اهتمام دستگاه قضا برای برپایی انتخاباتی سالم و پرشور

22:20 - 18 مرداد 1394
کد خبر: ۶۵۸۶۵
دسته بندی: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان: سیاوش پور با بیان اینکه دستگاه قضایی بر برپایی انتخاباتی سالم و پرشور اهتمام دارد، گفت: كساني كه متولي اجراي انتخابات سالم هستند نبايد در راستاي تقويت جناح و حزب خود حركت كرده و يا از بيت المال سوء استفاده کنند.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی میزان به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی دادگستری کل استان گیلان «احمد سياوش پور» در دومين نشست ستاد پيشگيري از جرائم و تخلفات انتخاباتي با تاكيد بر سلامت انتخابات، با بيان اهميت تشكيل اين ستاد، هدف از آن را انسجام دستگاه هاي اجرايي و نظارتي در فراهم آوردن فضايي آرام و قانوني در مسير انتخابات عنوان كرد.

رئيس شوراي قضايي استان انتخابات را يكي از مهم ترين حقوق مردم در جامعه دانست و خاطر نشان كرد: حضور مردم در تعيين سرنوشت مملكت خود، يك آزمايش مهم و از رموز اقتدارگرايي نظام است.

وي افزود: از ابتداي انقلاب اسلامي انتخابات فراواني در كشور برگزار شده و ايران از آزاد ترين كشورهاي جهان است كه مردم با آگاهي و بصيرت كامل در آن شركت مي كنند.

اين مقام ارشد قضايي با اشاره به حاكم بودن مردم سالاري در كشور تصريح کرد: پايداري و تداوم و استحكام جمهوري اسلامي ايران بر انتخابات است.

سياوش پور انتخابات را داراي 3 ركن  مردم، نهادها و دستگاه هاي اجرايي و نظارتي و كانديدا عنوان كرد و اظهار داشت: ستاد پيشگيري از تخلفات انتخابات در پي فراهم کردن مقدمات برگزاري فضايي آرام براي انتخابات است كه به دستور رئيس قوه قضائيه تشكيل شده است.

رئيس كل دادگستري استان گيلان با تاكيد بر سلامت انتخابات گفت: كساني كه متولي اجراي انتخابات سالم هستند نبايد در راستاي تقويت جناح و حزب خود حركت كرده و يا از بيت المال سوء استفاده کنند. 

رئيس شوراي قضايي استان نظارت بر انتخابات را بسيار مهم و اساسي دانست و تصريح کرد: دستگاه قضايي و دستگاه‌هاي نظارتي مانند سپاه، نيروي انتظامي، سازمان بازرسي، اداره اطلاعات و ... نظارت قانوني و سازمان يافته و تعريف شده اي را برعهده دارند و همراه با وزارت كشور و شوراي نگهبان و همه نهاد هاي متولي تلاش مي نمايند تا انتخاباتي  سالم و پرشور در كشور برگزار شد.

وي  در ادامه افزود: در كنار اين ستاد بايد كميته‌هاي فرعي تشكيل شود و اعضاي آن متناسب با شرح وظايف خود عمل كنند و در شهرستانها نيز ستاد متناظر تشكيل شده ؛ قضات ويژه استاني وشهرستاني  براي اين منظور تعيين شوند تا به پيگيري تخلفات به طور اختصاصي اقدام کنند.

  انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *