زمان رسيدگی به پروندههای قضایی 20 روز كاهش يافته است
خبرگزاری میزان: خسروي وفا با بیان اینکه ذات برخي پروندهها مانند اختلافات خانوادگي و طلاق اين است كه به سرعت رسيدگي نشود، گفت: زمان رسيدگي به پروندههای قضایی 20 روز كاهش يافته است
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی میزان «احمد خسروي وفا» در جلسه علني شوراي اسلامي شهر اصفهان اظهار کرد: حجم ورودي به دادگستري روزانه به صورت ميانگين 8 هزار نفر است از اين رو مهمترين مشكل دادگستري كمبود فضاي فيزيكي است.
وی خاطرنشان كرد: كوتاه كردن زمان دادرسي در دستور كار دادگستري قرار دارد و در اين رابطه زمان رسيدگي به پرونده ها 20 روز كاهش يافته است. هرچند ذات برخي پرونده ها مانند اختلافات خانوادگي و طلاق اين است كه به سرعت رسيدگي نشود.
خسروی وفا با اشاره به راه اندازي سامانه مديريت پرونده هاي قضايي در دستگاه قضايي اظهار داشت: با راه اندازي اين سامانه نرخ جرم به مدير مجموعه گزارش مي شود و مدير مجموعه مي تواند در جهت کاهش جرايم اقدامات موثري بعمل آورد.
رييس كل دادگستري استان اصفهان با تاكيد بر اينكه دستگاه قضايي مستقل است، ادامه داد: تمامي قضات به معناي واقعي در رسيدگي ها مستقل هستند.
خسروي وفا با اشاره به پست هاي قضايي مصوب شهراصفهان اضافه كرد: تعداد پست هاي مصوب در شهر اصفهان 378 پست قضايي است اما اكنون 261 قاضي داريم بر اين اساس 31 درصد پست هاي قضايي خالي است.
وي با بيان اينكه 1415 پست اداري در دادگستري استان وجود دارد كه تنها 672 پست مشغول به فعاليت هستند، گفت: 47.5 درصد از پست هاي اداري خالي است از اين رو فشار كار در دادگستري بسيار بالا است.
رييس كل دادگستري استان اصفهان افزود: در حال حاضر در استان در مقابل 100 هزار نفر 9 الي 10 قاضي در دستگاه قضايي مشغول به فعاليت هستند اما در بسياري از كشور در مقابل اين جمعيت 15 الي 20 قاضي فعاليت مي كنند.
خسروي وفا تصريح كرد: در بسياري از كشورها در دادگاهها روزانه به 2 الي 3 پرونده رسيدگي ميشود اما در بسياري از نقاط كشور 6 الي 8 پرونده روزانه بررسي مي شود.
وی مجموع پرونده های وارده در سال 93 را 786 هزار پرونده اعلام کرد که از این تعداد 568 هزارو 909 پرونده مربوط به دادگستری و 217 هزارو 834 پرونده مربوط به شورای حل اختلاف است.
رييس كل دادگستري استان اصفهان با اشاره به ده اتهامي كه بيشترين جرائم را شكل مي دهند، اظهار داشت: سرقت، توهين به اشخاص، ضرب و جرح عمدي، ايرادات و صدمات غيرعمدي، تهديد، صدور چك بلاعوض، خيانت، كلاهبرداري، افترا و تخريب بيشترين جرائمي است كه در شهر اصفهان رخ داده است.
خسروي وفا ضمن بيان چند پيشنهاد به مديريت شهري اصفهان گفت: ضرورت توجه جدي به حوزه پيشگيري و كمك به دستگاه قضايي استان، همكاري با مراجع قضايي و انتظامي از طريق ثبت جرائم در سيستم پايش تصويري از جمله درخواست دادگستري از شهرداري اصفهان است.
وي افزود: تاكيد بر صدور شناسنامه اختصاصي ساختمان، اجراي بند 20 قانون شهرداريها در رابطه با مشاغل مزاحم، نظارت جدي بر حفاري ها، تقاضاي همكاري بيشتر با پزشك قانوني، تاكيد بر ساماندهي مسافربري هاي شخصي از ديگر پيشنهادات دادگستري به مديريت شهري است.
رييس كل دادگستري استان اصفهان تقاضا کرد شهرداري اصفهان پيشگام شود و مکاني را براي محل ملاقات اطفال با مادر يا پدر که طبق حکم دادگاه حکم به ملاقات صادر شده است ،احداث و در اختيار دادگستري استان قرار دهد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *