«سرباز جاویدان»؛ خاطرات جانبازی که زندگی خود را روایت کرد و سپس شهید شد
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «سرباز جاویدان» به خاطرات و زندگی نجات علی اسکندری از جانبازان و شهیدان هشت سال دفاع مقدس باز میگردد او بر اثر عوارض شدید بمبهای شیمیای مجروح و پس از تنظیم و پایان نگارش کتاب «سرباز جاویدان» به مقام شهادت نائل شد.
خبرگزاری میزان -
حسین گلدوست در گفتوگو با پیرامون مضمون کتاب «سرباز جاویدان» گفت: کتاب «سرباز جاویدان» به خاطرات و زندگی نجات علی اسکندری از جانبازان و شهیدان هشت سال دفاع مقدس باز میگردد او بر اثر عوارض شدید بمبهای شیمیای مجروح و پس از تنظیم و پایان نگارش کتاب «سرباز جاویدان» به مقام شهادت نائل شد.
گلدوست پیرامون شهید نجات علی اسکندری ابراز کرد: شهید اسکندری از سال ۵۸ تا دوسال بعد از قطعنامه بین ایران و رژیم بعث عراق و تا زمانی که کلاه آبی ها و ناظران سازمان ملل در مرزها مستقر شدند در نواحی جنگی قرار داشت در حقیقت او ده سال در جبهه بود و شاهد رویدادها و فراز و فرودهای فراوانی در مدت هشت سال دفاع مقدس بود.
وی به شیوه نگارش کتاب «سرباز جاویدان» همچنین زمان انتشار آن اشاره و بیان کرد: کتاب «سرباز جاویدان» زیر چاپ است و به زودی منتشر خواهد شد، این کتاب به سبک راوی و خاطره نوشته شده و از زبان خود روای موضوعات و رخدادها را بیان میکند، در این که کتاب از دوران کودکی تا پایان تحصیل این شهید جنگ تحمیلی، وارد شدنش به ارتش و نهایتا حضورش در هشت سال دفاع مقدس سخن به میان آورده شده است.
این نویسنده کتاب پیرامون تلاش خود بر مهمترین بخش کتاب «سرباز جاویدان» بیان کرد: تمام تلاش من متمرکز بر این نکته بود که با کمک خود شهید بتوانیم حقایق و وقایع رخداده را به خوبی بیان کنیم در عین حال حوادثی که در هشت سال دفاع مقدس رقم خورده است را در سیر کتاب به رشته تحریر در آوریم، من در این کتاب رخدادهای جنگ تحمیلی را به صورت زنده روایت کردهام تا برای مخاطب تصورش بسیار ساده باشد لذا تلاش داشتم تا جزئیات و حتی خوابهایی که راوی به آن اشاره کرده را با تمام جرئیات بیان کنم و دخل و تصرفی در محتوا کتاب صورت نگیرد.
گلدوست پیرامون جذابتترین بخش کتاب «سرباز جاویدان» اظهار کرد: بخشی که مختص مبارزات شهید اسکندری در غرب کشور است جذابیت خاصی دارد، زیرا قائله غرب کشور زمانی آغاز شد که انقلاب اسلامی تازه به پیروزی رسیده بود و هنوز وضعیت بسیاری از بخشها نیازمند تغییر و تحول بود لذا درگیریها و پیچیدگیها خاصی بر کشور حاکم بود و نیروی مصلح هنوز به انسجام کامل دست نیافته بودند برخی از اشرار بر روی نیروهای نظامی ایرانی اسلحه میکشیدند و آنان مجبور بودند تا با شورشیها بجنگند.
نویسنده کتاب «ایستاده ام» پیرامون بخش ویژه کتاب «سرباز جاویدان» ابراز کرد: در بخشی از کتاب به وضعیت همسر و فرزندان شهید اسکندری اشاره شده است در این همسر شهید اسکندری به واسطه حضور همیشگی همسرش در جبهه و نگرانی از این بابت که امکان شهادت همسرش بسیار است دچار مشکلات روحی شده و این نگرانی شرایط سختی را برای او فراهم کرده بود وقتی در یکی از این روزها شهید اسکندری با همسر خود تماس میگیرد متوجه میشود او دیگر غمگین نیست دلیل این امر را از وی جویا میشود همسرش به او میگوید که خوابی دیده خوابی که در آن «امام خمینی (ره)» به دلجویی از همسر شهید اسکندری آمده و به وی میگوید نگران همسرت نباش او به سلامت به خانه باز میگردد و سایهای برای تو و فرزندانت خواهد بود شوهرتو برای حفظ اسلام و میهن به جبهه رفته است. این رویای جذاب باعث آرامش روحی همسر شهید اسکندری و حتی خود شهید شده بود، زیرا او نیز در فرسنگها دورتر نگران خانواده خود بود.
وی به پیامهای نهفته در کتاب «سرباز جاویدان» اشاره و خاطرنشان کرد: کتاب «سرباز جاویدان» به مخاطب یادآوری میکند فردی که زمانی در کاخ پهلوی تنها به عنوان یک محافظ حضور داشت با شروع جنگ تحمیلی و انقلاب اسلام چگونه به همراهی و کمک مردم میآید و چطور خود را وفادار میهن میداند و برای ایمن امر در سخترین شرایط پا به میدان میگذارد او مانند تمام سربازان عازم جبهه شده و در نقاط مختلف کشور برای دفاع از سرزمین اسلامی خود تلاش میکند. امروز همه ما مدیون تلاشها و از خودگذشتگی رزمندگان و سربازنی هستیم که در هشت سال دفاع مقدس در مقابل دشمن ایستادند و از آسایش و آرامش خود گذشتند تا اجازه ندهند که دشمن وجبی از خاک کشور را تصاحب کند پس نباید فراموش کنیم که همه ما در قبال این انقلاب و دفاع مقدس مسئول هستیم. کتاب «سرباز جاویدان» به ما میآموزد که باید در سختترین شرایط به دنبال دفاع از میهن باشیم و خدمتگزار کشور شویم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *