هدف رژیم صهیونیستی از عادی سازی و راهبرد مقاومت مردم فلسطین
رژیم صهیونیستی از عادی سازی روابط با کشورهای عربی در ظاهر صلح اما در باطن، نیات دیگری دارد.
خبرگزاری میزان -
- شاید به ظاهر هدف از عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با رژیمهای عربی خلیج فارس، برقراری صلح باشد، اما باطن آن چنین نیست.
طرح موسوم به «خاورمیانه جدید» که از سوی آمریکا سالهاست پیگیری میشود، مبنا و اساس خود را بر روی به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از سوی رژیمهای عربی قرار داده است.
از زمانی که رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین اعلام موجودیت کرد، کشورهای مسلمان، این رژیم را به رسمیت نشناختند و در مقاطعی حتی به جنگ با رژیم اسرائیل رفتند، اما به خاطر برخی خیانتهای سران عرب، شکست در این جنگها نتیجهای بود که سرسپردگی حکام رژیمهای عربی باعث آن بودند.
در طی سالهای اشغال سرزمین فلسطین، مردم این کشور با وجود قدرت کشورهای اسلامی، تنها بودند.
مقاومت طولانی مدت مردم فلسطین اکنون تبدیل به یک راهبرد شده است؛ راهبردی که جبهه مقاومت را تشکیل داد و در لبنان به تاسیس حزب الله منجر شد.
حتی سازمان کنفرانس اسلامی برای دفاع از حقوق مردم فلسطین تشکیل شد که اکنون به سازمان کشورهای اسلامی تغییر نام داده است؛ منشور این سازمان آزادی فلسطین و حمایت از مردم مظلوم این سرزمین است.
اما این راه و مرام طی سالها با خیانتهای سران سرسپرده برخی از رژیمهای عربی به فراموشی انجامید تا جایی که اکنون حکام عرب برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از هم سبقت میگیرند.
انقلاب اسلامی ایران، با پیروزی خود، آرمان فلسطین را بار دیگر زنده کرد و مسئله فلسطین به مهمترین دغدغه جهان اسلام تبدیل کرد.
دشمن مشترک جهان اسلام، غده سرطانی رژیم اسرائیل در سرزمینهای فلسطین است و تا زمان آزادی فلسطین مقاومت و قیام علیه رژیم صهیونیستی و نابودی آن ادامه دارد.
اما صلح منطقه که با برنامه ریزی و طراحی آمریکا و همپیمانان او در غرب آسیا تدارک دیده شده و اکنون در فاز عادی سازی روابط رژیمهای عربی با رژیم صهیونیستی است، آیا صلح را ایجاد خواهد کرد یا به افزایش تنشها در منطقه منجر خواهد شد؟
قاعدتا برقراری ارتباط با دشمن قسم خورده مسلمانان و جهان اسلام، نمیتواند برای کشورهای اسلامی صلح به ارمغان بیاورد.
رژیمی که در اندیشه نابودی و تضعیف مسلمانان است و با ایدئولوژی اسلامی دشمنی عمیق دارد، چگونه میتواند با رژیمها و کشورهای اسلامی به صلح برسد؟!
شاید در نگاه نخست به ماجرای عادی سازی روابط اسرائیل با رژیمهای عربی از سوی محافل عربی خوشبینانه نگریسته شود، اما هدف آمریکا و رژیم اسرائیل از این طرح، تضعیف و نابودی کشورهای اسلامی و اشغال آنهاست.
در صورت گسترش نفوذ و حضور اسرائیل در کشورهایی که تاکنون تن به ذلت برقراری ارتباط با این رژیم دادهاند، هدف نهایی تحت سلطه قرار دادن آنها و اشغال این کشورهاست.
سران سرسپرده رژیمهای عربی که تن به عادی سازی روابط به رژیم اسرائیل دادهاند، یا از عواقب اقدام خود آگاه نیستند یا اینکه خود نیز صهیونیستهای اسرائیلی هستند که بر چهره خود نقاب مسلمانی زدهاند و اکنون نقاب را برداشته و چهره واقعی خود را نمایان کردهاند.
مردم مظلوم فلسطین که سالهاست راهبرد مقاومت را در پیش گرفتهاند، اکنون از عادی سازی روابط رژیمهای عربی با اسرائیل عصبانی هستند.
جریانهای مقاومت به سران رژیمهای امارات و بحرین هشدار دادهاند و اکنون واقفتر شدهاند که ایران، حزب الله و حتی انصارالله یمن که خود با حملات وحشیانه عربستان سعودی روبرو است، حامیان اصلی فلسطین و مردم آن هستند.
بهانه و دلیلی که برای سیاست عادی سازی مطرح میشود، ایران است؛ ایران هراسی که اکنون به ایران ستیزی تبدیل شده، از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه پیاده شد اما این سیاست تنها توانسته سران رژیمهای عربی منطقه را تحت تأثیر قرار دهد. اکثریت مردم این کشورها به مانند سران خود فکر نمیکنند.
تبلیغات ضد ایرانی در رسانههای عربی منطقه بسیار سنگین است تا شاید بتواند ذهن افکار عمومی مردم مسلمان را نیز تحت تأثیر قرار دهد.
این رویکرد اگرچه بی تأثیر نبوده است، اما نتوانسته اکثریت افکار عمومی مردم مسلمان منطقه را تحت تأثیر قرار دهد.
یکی از اهدافی که رژیم صهیونیستی با عادی سازی روابط با اعراب منطقه خلیج فارس دنبال میکند این است که سعی دارد با بهره گیری از این رژیمها، آنها را وجه المصالحه خود با مردم فلسطین و گروههای مقاومت فلسطینی کند.
در واقع اسرائیل میخواهد عادی سازی روابط خود را با رژیمهای عربی، به عادی سازی روابط با مردم فلسطین در سرزمینهایی که برای آنها باقی مانده، وصل کند؛ اما مشکل اساسی پیش پای رژیم اسرائیل مخالفت شدید و جدی مردم فلسطین و گروههای مقاومت فلسطینی و البته ایران است.
آمریکا، اعراب و اسرائیل در صدد تشکیل ۲ کشور در سرزمین فلسطین هستند؛ راضی کردن مردم فلسطین برای این هدف محال است. آنها هیچگاه اجازه نخواهند داد که سرزمینهای فلسطین در اشغال اسرائیل باقی بماند، اگر قرار بود که تن به این طرح بدهند، بیش از ۷۰ سال مقاومت نمیکردند.
با توجه به شرایط منطقه و دیدگاهی که مردم کشورهای اسلامی منطقه نسبت به رژیم صهیونیستی دارند، پیش بینیها میگوید، اتفاقات بزرگی در منطقه شکل خواهد گرفت که بر اساس مخالفت با تصمیم سازیها در چارچوب عادی سازی روابط با اسرائیل خواهد بود.
دیری نخواهید پایید که مردم مسلمان کشورهای عربی پی به خیانت سران خود خواهند برد و آنگاه است که سران رژیمهای عربی از درون با چالشهای جدی روبرو خواهند شد که به سرنگونی آنها خواهد انجامید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *