۲۰۰ هزار مرگ کرونایی در آمریکا؛ کمبود تخت «آی سی یو» و نابرابری در همه گیری کرونا
خبرگزاری - مطالعه اخیر دانشگاه پنسیلوانیا نشان میدهد که نیمی از جوامع کم درآمد در آمریکا فاقد تخت «آی سی یو»، هستند.
این در حالی است که آمریکا بیش از ۶ ماه است که با بیماری کووید-۱۹ دست و پنجه نرم میکند و بیش از ۲۰۰ هزارجان باخته ناشی از این ویروس را ثبت کرده است.
به گزارش «واشنگتن پست»، کمبود تخت «آی سی یو»، در اقشار کم درآمد تنها بخشی از یک الگوی ناراحت کننده بزرگتر در آمریکاست؛ سرمایه گذاری آمریکا در بخش درمان بسیار کمتر از نیاز بوده است.
در آمریکا به ازای هر هزار نفر ۲.۹ تخت بیمارستانی وجود دارد؛ این در حالی است که این عدد برای ایتالیا ۳.۱، برای چین ۴.۳ و برای ژاپن ۱۳ است.
این سطح از کمبود تختهای بیمارستانی بیش از همه اقشار کم درآمد، به ویژه سیاه پوستان را تحت تاثیر قرار داده است.
تنها در ایالت جورجیا، سیاه پوستان بیش از ۸۰ درصد از بستری شدگان در بیمارستانها بر ویروس کووید -۱۹ را تشکیل داده اند.
اینها همه به خاطر این است که دولت آمریکا در اتخاذ سیاستهای مناسب برای حفاظت از تاثیر پذیرترین قشر آمریکا شکست خورده است.
بر اساس آمارها، ویروس کرونا، جان جوانان سیاه پوست، لاتین تبار و سرخپوستها را بیش از سفیدپوستان میگیرد.
از ماه فوریه تا جولای، ۳۹۱ هزار و ۸۱۴ جوان زیر ۲۱ سال در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدند؛ از این تعداد ۱۲۱ نفر جان خود را از دست دادند.
بیش از سه چهارم کشته شدگان زیر ۲۱ سال، مربوط به سیاه پوستان، لاتین تبارها و سرخپوستان بودند؛ این درحالی است که این افراد تنها ۴۱ درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل میدهند.
مرگ و میرهای نامتناسب در میان جوانان آمریکا، نابرابریهای همه گیری ویروس کرونا را که در بزرگسالان وجود دارد، منعکس میکند.
مطالعات نشان میدهد که مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در میان رنگین پوستان زیر ۶۵ سال نسبت به سفید پوستان نزدیک دو برابر است.
از جوانان و نوجوانان جان باخته ناشی از ویروس کرونا در آمریکا، ۴۵ درصد را لاتین تبارها، ۲۹ درصد را سیاه پوستان و ۴ درصد را سرخپوستان تشکیل میدهند.