کسری بودجه ۱۰ هزار میلیاردی هلال احمر در بخش تجهیزات
سعید متانی در گفتوگو با میزان گفت: مجموعه لجستیک سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، در چهار بخش ناوگان خودرویی، تجهیزات امداد و نجات، انبار و سوله و اقلام ۱۶ گانه امدادی تقسیم بندی میشود.
وی افزود: اقلام ۱۶ گانه امدادی، شامل بسته بندیهای زیستی، بهداشتی و غذایی هستند که توسط جمعیت هلال احمر تهیه و در بحرانها توزیع میشود.
معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات اظهار کرد: اقلام زیستی شامل چادر، پتو، موکت، ظروف یک بار مصرف و دیگر اقلام اولیه مورد نیاز برای زندگی هستند.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: اقلام غذایی در بستههای غذایی اضطراری ۲۴ ساعته، ۷۲ ساعته و یک ماهه تقسیم بندی میشود. حبوبات، برنج، چای، قند، انواع کنسرو و خرما از محتویات این بستهها هستند.
متانی با اشاره به بستههای بهداشتی گفت: این اقلام برای چهار گروه مردان، زنان، کودکان و نوزادان تهیه شده و بر اساس نوع نیاز هر گروه، اقلام آن تهیه میشود. تمام این اقلام بر حسب تعداد و نیاز خانوادهها در مواقع بحرانی در اختیار آسیب دیدگان قرار میگیرد.
وی با اشاره به اهمیت این معاونت گفت: در هر عملیات، ۷۰ درصد تجهیزات و امکاناتی که مورد استفاده قرار میگیرد در این معاونت تامین شده، بنابراین تجهیز کردن این بخش بسیار اهمیت دارد.
معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات اظهار کرد: در شش ماهه سال جاری، بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید اقلام امدادی اختصاص یافت و بخشی از کسری ها مانند خرید برای انبارها و سوله ها انجام شد.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: همچنین در بخش لجستیک، بالغ بر ۵ هزارو ۲۰۰ دستگاه خودروی امدادی، عملیاتی، پشتیبانی، اداری، ۵۵۰ سوله امدادی و ۳۷۰ هزار مترمربع انبارهای امدادی در اختیار داریم. همچنین ارزش سرمایه تجهیزات امداد و نجات ما، بالغ بردو هزار میلایرد تومان است.
متانی بیان کرد: طبق بررسیهای صورت گرفته، ده هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا کسریهای مجموعه را تامین کنیم و امیدواریم به زودی این اعتبارات تامین شود.
وی افزود: در حال حاضر، وضعیت آمادگی بدی نداریم، اما هنوز با استاندارها فاصله داریم.