فوت فنهای ساده برای تهیه سس خردل
- همشهری آنلاین نوشت: سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فستفودی مثل هاتداگ میاندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ میکند و در انواع برند هم میتوانیم آن را پیدا و تهیه کنیم، اما نکته جالب این است که این سس را میتوانیم در خانه هم درست و تمام ویتامینها و مواد مغذیاش را حفظ کنیم.
مواد لازم برای سس خردل با سرکه
دانه خردل سفید: ۱ قاشق سوپخوری
سرکه: ۱ قاشق چایخوری
آب سرد: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
فلفل: به مقدار نیاز
طرز تهیه و دستور پخت
۱. برای تهیه یک قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.
مواد لازم برای سس خردل با خامه
- پودر خردل: ۲ ق سوپخوری
- خامه: ۴ ق سوپخوری
- آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
- فلفل سیاه: نصف ق چایخوری
- نمک: ۱/۴ ق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت
۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۳. بهتر است سس خردل با خامه را همزمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.