تکذیب ادعای مایکروسافت توسط چین و روسیه پس از ایران

21:34 - 21 شهريور 1399
کد خبر: ۶۵۵۰۲۷
چین و روسیه پس از ایران، ادعا‌های مطرح‌شده از سوی شرکت مایکروسافت مبنی بر تلاش این سه کشور برای اثرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را رد کردند.

- چین و روسیه پس از ایران، ادعای شرکت مایکروسافت مبنی بر تلاش‌های هکر‌های این سه کشور برای اثرگذاری بر انتخابات آمریکا را رد کردند.

ژائو لیجیان سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به این ادعا گفت: مایکروسافت نباید از هیچ، مسئله بسازد و نباید پای چین را وسط بکشد.

لیجیان که در کنفرانس خبری روزانه در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد گفت: انتخابات آمریکا مسئله داخلی این کشور است. ما نفعی در آن نداریم و هیچ‌گاه در آن دخالت نکرده‌ایم.

سخنگوی وزارت خارجه چین در بخش دیگری از سخنانش از آمریکا به عنوان بزرگترین حمله‌کننده سایبری دنیا یاد کرد و گفت شرکت‌های آمریکایی اقدام به نصب فناوری‌هایی در محصولات این کشور به منظور گردآوری اطلاعات از شهروندان کرده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز روش مایکروسافت برای متهم کردن مسکو به حمله سایبری ادعایی را زیر سوال برد.

دیمیتری پسکوف ، سخنگوی کرملین گفت که گزارش مایکروسافت را نخوانده، اما مسئله اینجاست که آن‌ها چطور توانسته‌اند تشخیص دهند که هکر‌های ادعاشده به روسیه مرتبط بوده‌اند.

وی اظهار کرد: من گزارش‌های مایکروسافت را نمی‌خوانم؛ آن‌ها بر چه اساسی معتقدند که این هکرها، روس هستند؟ به عنوان مثال، چرا به این نتیجه نرسیدند که این هکر‌ها فرانسوی یا آلمانی نیستند یا شرکتی در استونی نیستند؟

سعید خطیب‌زاده ، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، گزارش مایکروسافت را رد و تأکید کرد برای ایران اهمیتی ندارد چه شخصی در کاخ سفید بر سر کار است.

خطیب‌زاده نیز به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: ایالات متحده که دهه‌ها در انتخابات کشور‌های دیگر از جمله ایران دخالت کرده، با کودتا دولت منتخب مردم ایران دکتر مصدق را سرنگون کرده و کارزار فعال ضداطلاعاتی علیه دیگر کشور‌ها را رهبری می‌کند، در مقامی نیست که چنین ادعای مضحکی بکند.

وی افزود: همانگونه که بار‌ها گفته ایم برای تهران، اهمیتی ندارد چه شخصی در کاخ سفید ریاست می‌کند. آنچه مهم است پایبندی واشنگتن به حقوق، قواعد و نرم‌های بین‌المللی و دست برداشتن از دخالت در کشور‌های دیگر و عمل به تعهدات خود است.

گفتنی است شرکت مایکروسافت در ادعایی عنوان کرده، هکر‌هایی مرتبط با روسیه، چین و ایران در تلاش هستند تا از افراد و گروه‌های درگیر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰ جاسوسی کنند.

این شرکت عنوان کرده است که هکر‌های روسی که در مبارزات انتخاباتی دموکرات‌ها در سال ۲۰۱۶ دخالت داشتند بار دیگر درگیر شده‌اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *