آماده سازی ۹۰ درصد از زیرساختهای مراسم اربعین در استانهای مرزی
دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه زیرساختهای لازم در استانهای مرزی از قبیل پارکینگ، آب آشامیدنی، اسکان و خدمات بهداشتی تا بیش از ۹۰ درصد آماده شده است، گفت: امیدوارم در سالهای آینده بتوانیم بهترین شرایط را برای زائران اربعین ایجاد کنیم.
- طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ سی و سومین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به ریاست حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و باحضور مسئولان دستگاههای عضو کمیته پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور ماه در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.
در سی و سومین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، پس از ارائه گزارش از وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور، ضمن قدردانی از مردم در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی در ایام ماه محرم، بر لزوم استمرار این روند در ماه صفر نیز تاکید شد.
در سی و سومین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، پس از ارائه گزارش از وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور، ضمن قدردانی از مردم در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی در ایام ماه محرم، بر لزوم استمرار این روند در ماه صفر نیز تاکید شد.
در ادامه با تاکید بر اینکه پروتکل مصوب ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای هر دو ماه محرم و صفر بود، درخصوص اتخاذ تمهیدات ویژه برای اربعین بحث وبررسی شد.
در این جلسه محمدی فر گزارشی از برنامهها و اقدامات این ستاد از ابتدای سال تاکنون ارائه کرد و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، از ابتدا سه سناریو عدم برگزاری راهپیمایی اربعین، برگزاری محدود و شرایط عادی برنامه ریزی شد و برای هر سه سناریو آمادگی داریم که البته پس از مذاکره با سفیر ایران در عراق و اعلام عدم پذیرش زائران خارجی از سوی دولت عراق برنامههای جایگزین دنبال شده است.
وی افزود: البته با پیگیریها و برنامه ریزی ستاد مرکزی اربعین حسینی زیرساختهای لازم در استانهای مرزی از قبیل پارکینگ، آب آشامیدنی، اسکان و خدمات بهداشتی و... تا بیش از ۹۰ درصد آماده شده است که در سالهای آینده بتوانیم بهترین شرایط را برای زائران اربعین ایجاد کنیم.
محمدی فر در ادامه درخصوص برنامههای جایگزین ستاد مرکزی اربعین خصوصا برنامههای کمیته فرهنگی و مشارکتهای مردمی توضیحاتی ارائه کرد و این برنامهها مورد بحث و تبادل نظر اعضای کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی قرار گرفت.
همچنین در ادامه این جلسه گزارشی از روند بازگشایی مدارس و برنامههای پیشرو از سوی وزارت آموزش و پرورش ارائه شد، در ادامه نیز وزارت بهداشت گزارشی از روند اجرای پروتکلهای بهداشتی در مدارس و آماری از وضعیت استانها دراین خصوص ارائه کرد.
در ادامه بر لزوم تقویت سامانه شاد برای آموزش آنلاین دانش آموزان و همچنین تنظیم برنامه برای حضور مستمر و منظم دانش آموزان در فضای آموزشی به منظور جلوگیری از بروز هرگونه خلل در روند آموزشی آنها تاکید شد.
در پایان سی و سومین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مقرر شد طرح تداوم دورکاری حداکثر یک سوم از کارکنان آسیب پذیر ادارات در تهران مجددا با توجه به نتایج و تاثیرات مثبت آن در روند ترافیک و کاهش حجم جمعیتی ادارات به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا پیشنهاد شود تا در صورت تصویب این روند ادامه یابد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *