آخرین خبر‌ها از سینما در روزی که گذشت

23:45 - 17 شهريور 1399
کد خبر: ۶۵۳۷۱۶
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند.

 - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از تعطیلات دهه اول ماه محرم بار دیگر سینماها بازگشایی خواهند شد، سینمایی که ماه‌های نگران کننده‌ای را پشت سر گذاشته و امیدی به ادامه سال جاری ندارد.

سینما، اما از تیر ماه ۹۹ با بازگشایی سالن‌ها روبرو شد، اتفاقی که توانست در بدو امر امید تازه‌ای به علاقمندان به این هنر ببخشد، اما در نهایت با موج دوم بیماری بار دیگر هنر هفتم با افت در عرصه تولید و نمایش روبرو شد.

افتخارآفرینان سینمای ایران در عرصه بین‌الملل تجلیل می‌شوند

افتخارآفرینان سینمای ایران در عرصه بین‌الملل تجلیل می‌شوند

اولین دوره آیین «تجلیل از افتخارآفرینان سینمای ایران در عرصه بین‌الملل» به عنوان بخشی از برنامه‌های جشنواره جهانی فیلم فجر برگزار می‌شود.

جشنواره جهانی فیلم فجر به مناسبت ۱۲۰ سالگی سینمای ایران، با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی و منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد با همراهی خانه سینما، اولین دوره آیین تجلیل از افتخارآفرینان سینمای ایران در عرصه بین‌المللی را برگزار می‌کند.

اولین دوره از مراسم تجلیل از افتخارآفرینان سینمای ایران در عرصه بین‌المللی روز جمعه ۲۱ شهریور ماه برگزار می‌شود.

در این برنامه از سینماگرانی که در سال ۲۰۱۹ موفق به دریافت جایزه بین‌المللی (بر اساس آیین نامه سازمان سینمایی) شده‌اند و همچنین کسانی که به عنوان داور در جشنواره‌های مهم بین‌المللی حضور داشته‌اند، تجلیل خواهد شد.

این مراسم قرار بود در حین برگزاری سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر برگزار شود، اما به دلیل شیوع کرونا و تعویق جشنواره، همزمان با روز ملی سینما در سال ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

این برنامه در فضای باز، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با حضور حداقلی افراد برگزار و گزارش و اطلاعات آن از طریق ستاد خبری جشنواره برای رسانه‌ها ارسال می‌شود.

سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر خردادماه سال ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور برگزار می‌شود.

«باچی» در بخش مسابقه جشنواره «انیفست رزافا» نمایش داده شد

«باچی» در بخش مسابقه جشنواره «انیفست رزافا» نمایش داده شد

انیمیشن «با چی» ساخته مهین جواهریان در بخش مسابقه یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم برای کودکان و نوجوانان «انیفست رزافا ۲۰۲۰» آلبانی نمایش داده شد.

انیمیشن ۶ دقیقه‌ای «با چی» به کارگردانی مهین جواهریان از تولیدات جدید پویانمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که با تکنیک کات‌اوت کامپیوتری ساخته شده است.

از میان ۱۱۵۰ فیلم ارسالی به جشنواره «انیفست رزافا ۲۰۲۰» (AniFestROZAFA۲۰۲۰) ۶۱ فیلم به بخش مسابقه راه یافت. این در حالی است که فیلم‌های راه یافته به بخش مسابقه در بخش‌های انیمیشن، انیمیشن دانشجویی، داستانی، داستانی دانشجویی و بلند نمایش داده شدند.

برگزارکنندگان یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان «انیفست رزافا ۲۰۲۰» با ادامه شیوع ویروس جهانی کرونا و با توجه به وضعیت خطرناک سالن‌های سرپوشیده، تصمیم گرفتند تا این جشنواره را در فضاهای باز ولیپوجا برگزار کنند.

یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم برای کودکان و نوجوانان «انیفست رزافا ۲۰۲۰» در روزهای پایانی مرداد سال ۱۳۹۹ در کشور آلبانی بدون حضور تماشاچی برگزار شد.

پیش‌تر نیز مهین جواهریان، انیمیشن‌های «زری زری کاکل زری»، «بارون میاد جرجر»، مجموعه «عروسیه عروسی»، «تاج خروسی»، «گندوم دونه دونه»، «تور سفید» و «عروسی شاپرک» را در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کارگردانی کرده است.

انیمیشن «هَبوب» آماده نمایش شد/ روایت زندگی یک پدر و دختر

انیمیشن «هَبوب» آماده نمایش شد/ روایت زندگی یک پدر و دختر

انیمیشن کوتاه «هَبوب» به کارگردانی مهسا سامانی و از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی آماده نمایش شد.

در خلاصه داستان انیمیشن «هَبوب» ساخته مهسا سامانی آمده است: «پدر و دختری در حال زندگی روزمره هستند که در اطراف آن‌ها چیزهایی پدید می‌آید و چیزهایی محو می‌شود. این مسائل زندگی آن دو را مختل می‌کند ... .»

مهسا سامانی ساخت این فیلم کوتاه انیمیشن و همکاری با افراد حرفه‌ای را فرصتی می‌داند که باعث کسب تجربه‌ای بزرگ برای او شده است.

عوامل تولید انیمیشن «هَبوب» عبارتند از نویسنده: محمدصادق گلچین عارفی، مهسا سامانی، کارگردان و تهیه‌کننده: مهسا سامانی، انیماتور: طیبه باغبانی، دستیار کارگردان و منشی صحنه: علی نکویی، فیلمبردار: تورج هیبتی، صدابردار: حسین زنگنه، صداگذار: حسین قورچیان، موسیقی: میم رسولی، دسیناتور و طراح افکت: آتوسا غفاری، اصلاح رنگ: هوتن حق‌شناس، مدیر تولید: عاطفه مرادی، تولید شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

مهسا سامانی متولد شهرکرد و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته انیمیشن از دانشگاه سوره است و با ساخت انیمیشن «مرد خاکی» موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم انیمیشن از جشنواره فیلم کوتاه بی‌کلام تهران شده است.

https://teater.ir/uploads/files/1399/shahrivar-99/فیلم-مستند-باندا.jpg

فیلم مستند «باندا» به میز تدوین رسید

«باندا» روایت جامع و کاملی از مدل منحصر به فرد محرومیت‌زدایی چندین جوان متخصص ایرانی در منطقه سیستان و بلوچستان است.

پیش از این مستند «نسیان» با همین عوامل در گروه هنر و تجربه اکران شد و در چندین جشنواره داخلی و خارجی درخشید.

«باندا» به تهیه کنندگی «جاوید کیانی» را «فرهاد محروقی» تدوین خواهد کرد، سایر عوامل آن عبارتند از: مدیر تصویربرداری: رضا عزیزی، صدابردار: مرتضی غیور، تدوین: فرهاد محروقی، دستیار کارگردان: محمدرضا نجاری، مجری طرح: شرکت دکوفیلم پاژ آخوندپور فیلم‌های سینمایی «شهری که نمی‌خوابد»، «باهر» و «فرشته» را در کارنامه خود دارد و هم‌اکنون در حال ساخت سریال ۳۰ قسمتی «تقدیر» برای شبکه یک سیماست.

https://teater.ir/uploads/files/1399/shahrivar-99/جشنواره-پویانمایی-تهران.jpg

ثبت‌نام ۵۳ کشور جهان برای شرکت در جشنواره پویانمایی تهران

تاکنون بیش از ۵۳ کشور جهان با ۳۰۱ فیلم برای شرکت در دوازدهمین جشنواره دوسالانه بین‌المللی تهران ثبت‌نام کرده‌اند.

محمدرضا کریمی‌صارمی معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اعلام این خبر افزود: این در حالی است که ثبت‌نام اولیه در سایت جشنواره به نشانی www.tehran-animafestival.ir تا ۱۰ آبان ۱۳۹۹ ادامه دارد و فیلمسازان ایرانی و خارجی می‌توانند با ارایه آثارشان در این رویداد هنری شرکت کنند.

کریمی‌صارمی در ادامه گفت: دبیرخانه این جشنواره تنها فیلم‌هایی با فرمت‌های Quick time (mov file) , MPEG ۴ (H ۲۶۴) , Blu-ray, DVD (pal) را پذیرا است.

وی عنوان کرد: بخش مسابقه این جشنواره پذیرای نسخه‌های (H ۲۶۴ or proes Resulation ۱۰۲۰*۱۹۲۰) , Quick time (mov file)) با شرایطی هم‌چون گزینش حداکثر سه قسمت از مجموعه‌ها و سریال‌ها و همچنین آثار تبلیغی شامل فیلم‌های آموزشی، صنعتی و تبلیغاتی است.

کریمی‌صارمی در پایان بیان کرد: هیأت داوران در بخش مسابقه بین‌الملل آثار خارجی ساخته شده پس از ژانویه ۲۰۱۷ را مورد داوری قرار خواهند داد.

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در چهار بخش «مسابقه»، «خارج از مسابقه»، «نمایش ویژه» و «چشم‌انداز» از ۱۰ تا ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *