رییس سابق بانک جهانی: کشورها باید درخصوص کرونا همکاری کنند در غیر اینصورت جهان بار دیگر رقابتی می‌شود

19:09 - 15 شهريور 1399
کد خبر: ۶۵۳۱۶۴
رییس سابق بانک جهانی در مصاحبه‌ای گفت: اگر کشور‌ها به منظور مبارزه با بحران کرونا با یکدیگر همکاری نکنند جهان بار دیگر با رقابتی شدن، وضعیتی همچون سال ۱۹۰۰ میلادی پیدا خواهد کرد.

- رابرت زولیک در گفت‌وگویی که با شبکه خبری بی بی سی داشت ضمن اشاره به اختلاف‌‌های موجود میان آمریکا و چین به عنوان تهدید جدی علیه رکود اقتصادی در جهان، هشدار داد که اگر کشور‌ها به منظور مبارزه با بحران کرونا با یکدیگر همکاری نکنند جهان بار دیگر با رقابتی شدن، وضعیتی همچون سال ۱۹۰۰ میلادی پیدا خواهد کرد.

رییس سابق بانک جهانی که از مقامات ارشد دولتی آمریکا محسوب می‌شود و سابقه مشاوره به ۶ رییس جمهوری آمریکا را نیز در کارنامه خود دارد، در ادامه این مصاحبه گفت: همکاری «تنها راه نجات اقتصاد جهان از رکود است».

زولیک همچنین تاکید کرد که بیشترین نگرانی او از تشدید تنش‌ها میان آمریکا و چین است و فکر می‌کند که روابط این دو کشور امروز در وضعیت سقوط آزاد بسیار خطرناکی قرار دارد.

رییس سابق بانک جهانی گفت: اگر کشور‌ها از جهانی شدن فاصله بگیرند و منافع ملی گرایانه خود را دنبال کنند، جهان ممکن است به سال ۱۹۰۰ شباهت پیدا کند که قدرت‌های بزرگ با یکدیگر رقابت می‌کردند. بحران جهانی در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ میلادی رویداد بسیار جدی بود، اما گروه بیست و بانک‌های مرکزی کشور‌ها با یکدیگر همکاری می‌کردند.

وی همچنین در ادامه افزود: حتی چین یک برنامه محرک اقتصادی قوی داشت و به شیوه‌های مختلفی همکاری کرد. ما اکنون چنین همکاری را احساس نمی‌کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *