ارتباط ۲ انفجار در امارات با نخستین پرواز از اراضی اشغالی به ابوظبی

3:15 - 12 شهريور 1399
کد خبر: ۶۵۲۰۵۰
همزمان با نخستین پرواز مستقیم از تل آویو در اراضی اشغالی به ابوظبی، دو انفجار امارات را شوکه کرد و موجب مطرح شدن تحلیل‎هایی شد.
ارتباط دو انفجار در امارات و نخستین پرواز تل آویو به ابوظبی - همزمان با نخستین پرواز مستقیم از «تل آویو» به «ابوظبی»، دو انفجار امارات را شوکه کرد.
 
پس از عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی که با بازتاب‌ها و واکنش‌های گوناگونی همراه بود، نخستین پرواز از «تل آویو» در اراضی اشغالی به ابوظبی در امارات خبر ساز شد.
 
اما دو انفجار مهیب در ابوظبی و دوبی خبر نخستین پرواز را تحت الشعاع خود قرار داد و به سرخط خبر‌های رسانه‌های دنیا تبدیل شد.
 
انفجار‌ها در دو رستوران اتفاق افتاده و پلیس امارات نیز علت آن را انفجار گاز اعلام کرده است.
 
اما همزمانی نخستین پرواز از تل آویو به ابوظبی و انفجار‌های رخ داده این فرضیه را به دست می‌دهد که اعتراضات و مخالفت‌های مردمی با اقدام رژیم امارات در برقراری روابط رسمی با رژیم صهیونیستی آغاز شده است.
 
مردم فلسطین، جبهه مقاومت این کشور، مردم کشور‌های مسلمان و بسیاری از سران و کشور‌های مسلمان دنیا با اقدام امارات در برقراری روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت و آن را محکوم کرده و خیانت به آرمان جهان اسلام خواندند.
 
امارات از چند شیخ نشین به نام‌های ابوظبی که پایتختی را بر عهده دارد، دوبی، شارجه، عجمان، فجیره، راس‌الخیمه و ام‌القوین تشکیل شده است که بر سر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیز میان این شیخ نشین‌ها به ویژه دوبی با ابوظبی اختلاف نظر وجود دارد.
 
امارات با پذیرش نخستین پرواز «تل آویو» به ابوظبی سرعت گسترش روابط خود با صهیونیست‌ها را افزایش داده و در واقع بدون در نظر گرفتن تبعات تصمیم خود در حال زمینه سازی حضور صهیونیست‌ها در خاک امارات است.
 
حکام رژیم امارات ادعا کرده‌اند که بر اساس منافع ملی کشور، اقدام به برقراری و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی کرده‌اند که در واقع عکس این تصمیم واقع شده است.
 
برقراری روابط کشور‌های اسلامی با رژیم صهیونیستی، منافع ملی و امنیت آنها را به خطر می‌اندازد.
هر رژیمی که دست به چنین کاری بزند، خود را در مهلکه‌ای انداخته که بیرون آمدن از آن کار دشواری خواهد بود؛ مگر آنکه به سیاست گذشته خود بازگردد، یعنی قطع رابطه با اسرائیل.
 
طبیعی است که هم مردم امارات، هم مردم فلسطین و هم مردم دیگر کشور‌های اسلامی نسبت به اقدام «آل نهیان»، ناخرسند باشند و دست به اقداماتی بزنند.
 
البته برخی تحلیل‌ها بر این اساس است که امارات با دو انفجاری که در این کشور اتفاق افتاده، قصد دارد شرایط را به خاطر واکنش‌های احتمالی امنیتی‌تر از گذشته کند و البته فضا را برای حضور سازمان امنیت رژیم صهیونیستی در خاک این کشور فراهم سازد.
 
برای این هدف به دلیل و بهانه نیاز دارد که انفجار‌های اخیر می‌تواند بهانه‌ای برای آن باشد؛ احتمال می‌رود امارات خود زنی کرده باشد.
 
درستی یا نادرستی چنین تحلیلی تفاوتی در تصمیم گیری مقامات امارات ندارد؛ چرا که یکی از توافقات صورت گرفته میان امارات و رژیم صهیونیستی حضور نیرو‌های امنیتی رژیم اسرائیل در امارات است.
 
در پرواز اخیر از «تل آویو» به ابوظبی، هیئتی اسرائیلی به ریاست وزیر امنیت داخلی این رژیم و هیئت آمریکایی از مشاوران دونالد ترامپ، وارد ابوظبی شدند.
 
این هیئت به ریاست «مئیر بن شبات»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و با حضور «جرد کوشنر»، داماد و مشاور «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا و همچنین «رابرت اوبراین»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید وارد امارات شدند و مقامات ابوظبی از هیئت‌ها استقبال کردند.
 
سفر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در نخستین پرواز از «تل آویو» به ابوظبی فرضیه حضور امنیتی اسرائیل در امارات را اثبات می‌کند.
 
نکته مهم دیگری که در نخستین پرواز از تل آویو به ابوظبی دیده شد، پرواز خطوط هوایی اسرائیل از آسمان عربستان سعودی بود!
 
چنین اقدامی تاکنون سابقه نداشته و در واقع پس از سکوت معنادار سران رژیم سعودی درباره عادی سازی روابط امارات با اسرائیل، شکستن سکوت تلقی می‌شود و می‌توان پرواز هواپیمای رژیم صهیونیستی در آسمان عربستان سعودی را تأیید اقدام امارات در برقراری روابط با اسرائیل از سوی آل سعود دانست.
 
امارات هر اندازه که به روابط خود با اسرائیل عمق ببخشد، نمی‌تواند بدون تاوان باشد.
 
ادامه سیاست عادی سازی روابط رژیم‌های عربی منطقه، آغاز ناآرامی و اعتراض مردم در این کشور‌ها خواهد بود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *