برخورد چکشی با تولیدکنندگان رونق تولید را با چالش مواجه می‌کند

9:22 - 11 شهريور 1399
کد خبر: ۶۵۱۸۳۳
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
رییس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر لزوم تحقق شعار سال گفت: حمایت از تولید از دیگر راهبرد‌های دستگاه قضایی است. برخورد چکشی با تولیدکنندگان رونق تولید را با چالش مواجه می‌کند.

برخورد چکشی با تولیدکنندگان و توقیف قضایی رونق تولید را با چالش مواجه می‌کند - حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی طی سفر یک روه به حوزه قضایی زرندیه وپس از بازدید میدانی از شعب دادگاه، دادسرا و شورای حل اختلاف این شهرستان در نشستی با قضات و کارکنان اداری اظهار داشت: تکریم و رعایت حرمت و عزتمندی قاضی یک اصل محوری در دستگاه قضایی است و جایگاه قضاوت در اسلام و نظام اسلامی بسیار رفیع است.

وی با تاکید بر اینکه باید شأن قضاوت را برای قضات قائل شد، بیان کرد: رعایت حرمت کارکنان قضایی نیز یک اصل مهم دیگر در دستگاه قضایی است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی در ادامه به تلاش‌های دستگاه قضایی زرندیه اشاره کرد و در گفت: ارزیابی مدیران شهرستان طی بخشنامه‌ای به دادگستری‌ها ارسال شده است تا بدانند در بوته آزمایش و نقد و نیز در معرض رضایتمندی مردم قرار می‌گیرند.

وی افزود: قوه قضاییه در حوزه رعایت حقوق عامه نقش محوری دارد. در ارتقای رضایتمندی مردم و افزایش اعتماد مردم حساسیت داریم و جلوگیری از تضییع حقوق مردم را یک اصل محوری در مجموعه قضایی می‌دانیم. از هیچ خطایی چشم پوشی نخواهیم کرد و همه قضات و کارکنان باید چتر نظارتی خود را در حوزه قضایی خود با تاکید بر دیدگاه صیانتی و حفاظتی گسترده‌تر کنند و در برخورد با جرایم قاطعیت داشته باشند. همچنین سبک برخورد قانونی با برخی جرایم باید تشدید شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی با تاکید بر لزوم تحقق شعار سال گفت: حمایت از تولید از دیگر راهبرد‌های دستگاه قضایی است. بازداشت بی مورد کارفرمایان و برخورد چکشی با تولیدکنندگان و توقیف قضایی رونق تولید را با چالش مواجه می‌کند.

وی خطاب به کارکنان و قضات دادگستری زرندیه گفت: جلوگیری از تضییع حقوق مردم را یک اصل بدانید. به طور مثال در حوزه تصمیم گیری برای اموال توقیفی نظیر خودرو و موتورسیکلت در پارکینگ ها، بازنگری شود.

وی افزود: برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی، ایجاد وفاق و همدلی در مجموعه‌های قضایی و فصل الخطاب بودن قانون، برخورد با فساد، تشدید نظارت‌های درون مجموعه قضایی، جلوگیری از آسیب رساندن به نیروی انسانی پاک دست شاغل در دستگاه قضایی از دیگر سیاست‌ها و اولویت‌های دستگاه قضایی در برنامه‌های تحول محور است.

وی با تاکید بر حمایت از قضات و کارکنان خدوم و پاکدست قضایی گفت: قضات شجاع و بی طرف که براساس قانون قلم می‌زنند و پشت کسی قرار نمی‌گیرند و مستقل و بدون وامداری به جریانی فعالیت می‌کنند تشویق می‌شوند و سمت قضایی آن‌ها ارتقا خواهد یافت.

وی همچنین گفت: در حوزه زندانیان نیز اقدامات بی سابقه‌ای در دستگاه قضایی انجام شده است و عفو‌های گسترده‌ای با پیشنهاد رییس دستگاه قضا و موافقت مقام معظم رهبری صورت گرفته است. برای زندانیان ارزش خاصی قائل شده و برای زندانیانی که قرار نیست زندان بروند نگاه حمایتی و با رأفت اسلامی صورت گرفته است. به عبارتی باید زندان فقط جای زندانیان واقعی نظیر مجرمین جرایم خشن و ... باشد.

موسوی با تاکید بر اینکه سرقت جرم اول استان مرکزی است، گفت: کاهش آمار سرقت در استان نیازمند اعمال تصمیمات سختگیرانه برای مجرمین و سارقین است. زندان جای این افراد است، اما در عین حال در اعمال سیاست زندان زدایی نگاه حمایتی به محکومین مالی، مهریه و نفقه صورت گرفته است.

وی در ادامه گفت: خبرنگاران به عنوان چشمان تیزبین جامعه منعکس کننده مطالبات مردم هستند. تقویت مطالبه گری خبرنگاران منجر به کاهش جرایم و خطا‌های مسئولین می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *