تیشه‌گران: قهرمانان بزرگی داریم که حتی همسایه‌شان هم آنها را نمی‌شناسد/ صدای ورزشکاران ناشنوا هستیم

11:49 - 07 شهريور 1399
کد خبر: ۶۵۱۰۲۵
دسته بندی: ورزشی ، فوتبال
رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت: اصلی‌ترین مشکل ما این است که نتوانستیم این فدراسیون را به خوبی به مردم معرفی کنیم و قهرمانان بزرگی داریم که حتی همسایه‌شان هم آنها را نمی‌شناسد.

- مهران تیشه‌گران، رییس فدراسیون ناشنوایان با حضور در برنامه «ورزش و مردم» درباره جمعیت ورزشکاران ناشنوای کشور اظهار داشت: طبق آمار رسمی سازمان بهزیستی بین ۶٠٠ تا ٧٠٠ هزار نفر ناشنوا در جامعه حضور دارند که چیزی حدود ٨ هزار تا ٨۵٠٠ نفر مخاطب ورزشی داریم.

وی ادامه داد: ما تنها یک فدراسیون نیستیم و ١٧ رشته ورزشی داریم و قدمت فدراسیون ما حدود ۶۵ سال است. افراد زیادی در طول ۴٠ سال بعد از انقلاب زحمت کشیدند، اما اصلی‌ترین مشکل فدراسیون ما این است که نتوانستیم این فدراسیون را به خوبی به مردم معرفی کنیم و خیلی‌ها اطلاع ندارند که المپیک ناشنوایان هم داریم که قهرمانان زیادی هم از ایران موفق به کسب افتخار در آن شده‌اند.

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان تصریح کرد: تنها مشکل ورزشکاران ما این است که با وجود افتخارآفرینی کسی آنها را نمی‌شناسد. متأسفانه ورزشکاران ما امکان استخدام را ندارند و آنطور که باید مورد توجه قرار نمی‌کردند و از نظر مالی مشکلات عدیده‌ای دارند.

تیشه‌گران افزود: خوشبختانه با همکاری وزیر ورزش بحث پاداش‌های این عزیزان به شکل قابل توجهی به روز شد. این عزیزان صدا ندارند و صدایشان ما هستیم. مسابقات زیادی داریم که برای اعزام‌ها مشکلات عدیده‌ای داریم. البته وزرات ورزش حمایت‌های خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه امیدوارم بچه‌های ناشنوا بیشتر دیده شوند عنوان کرد: قهرمانان بزرگی داریم که حتی همسایه‌شان هم آنها را نمی‌شناسد. از رسانه‌ها و مسئولان تقاضا داریم به این بچه‌ها کمک کنند و حمایت بیشتری داشته باشند. بسیاری از سرمربیان تیم‌های ملی ما از سرمربیان بزرگ رشته‌های ورزشی افراد سالم هستند که بدون هیچ چشمداشت و توقعی به ما کمک می‌کنند و دلی کار می‌کنند.

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان تصریح کرد: اولین صحبت من بعد از انتخاب به عنوان رییس فدراسیون، همسان‌سازی بحث پاداش‌ها بود که اختلاف زیادی با ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی داشتند. خوشبختانه مسئولان ورزش قول‌های خوبی دادند که پاداش بچه‌های ما ۵٠ درصد ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی باشد که رشد قابل توجهی است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *