سفر بی نتیجه پمپئو به منطقه
–مایک پامپئو، نتوانست در سفر دورهای خود به دستاوردی درباره عادی سازی روابط با اسرائیل دست بیابد چرا که سودان جواب "نَه" داد و اعلام کرد که دولت سودان دولتی موقت است و صلاحیت تصمیم گیری درباره عادی سازی روابط با اسرائیل را ندارد.
بحرین هم کار را به آینده موکول کرد و تصمیم گیری خود را در این زمینه منوط به عربستان کرد به این نحو که حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین گفت که پایبند به "طرح صلح عربی ۲۰۰۲" (پیشنهادی عربستان) است.
عربستان نیز چند روز پیش همین جواب را داد. عمان هم تاکنون سکوت اختیار کرده است و تا حالا تصمیمی فوری درخصوص عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نگرفته است.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا پس از آن که شورای امنیت اعلام کرد که هیچگونه اقدامی درباره درخواست آمریکا برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران اتخاذ نخواهد کرد، با انتشار پیامی در فضای مجازی مدعی شد که تحریمهای بینالمللی علیه ایران از نیمه شب ۲۰ سپتامبر به وقت گرینویچ احیا خواهند شد.
اعلام زمان ازسرگیری تحریمها علیه ایران ۲ معنی دارد اول اینکه آمریکا میخواهد کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس خصوصاً عربستان را ترغیب به اعلام عادی سازی روابط با اسرائیل کند. هر چند این روابط در نهان ادامه دارد؛ و ناگفته نماند که پامپئو در هر یک از سفرهایش بر لزوم اتحاد کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران تاکید میکرد. دوم اینکه واشنگتن میخواهد به این کشورها هشدار بدهد که فقط تا روز ۲۰ سپتامبر و در اوج رقابتهای انتخاباتی آمریکا برای اعلام عادی سازی روابط خود با اسرائیل فرصت دارید.
بی شک سران بسیاری از کشورهای عربی خصوصاً کشورهای حاشیه خلیج فارس روابط پنهان با رژیم اسرائیل دارند و "یوسی کوهن" رئیس موساد هم این مساله را تأیید کرده است، ولی این کشورها از ترس ملتهای خود تاکنون به خود جرأت اعلام این خبر را نداده اند. به عنوان مثال "عماد حجاج" کاریکاتوریست اردنی و بسیاری از مردم اردن در اعتراض به عادی سازی روابط امارات و اسرائیل انتقادات و حتی ناسزاهایی را متوجه سران اماراتی کردند.