کدام دسته از فرهنگیان مشمول طرح رتبه بندی معلمان میشوند؟
- ایرنا نوشت: علی الهیار ترکمن اظهار داشت: در جز ۲ بند الف ماده ۶۳ قانون برنامه ششم گفته که وظیفه تنظیم یا تبیین رتبه بندی حرفهای به عهده دولت و تصویب آن در قالب بودجه سنواتی به عهده مجلس شورای است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش افزود: بر اساس وضعیت مشخص در این ماده قانونی و تفسیر بسیاری از حقوقدانان دولت دو مرتبه یکی در سال ۹۴ و دیگری سال ۹۸ برای اعمال سیاستهای رتبه بندی حرفهای ورود پیدا کرد.
وی ادامه داد: بر این اساس نیروها به پنج گروه طبق شغل و صلاحیتهای تخصصی و حرفهای تقسیم شدند و سوابق کاری پنج رتبه نیز تعریف شد و برای هر کدام امتیازاتی مشخص کردند.
الهیار ترکمن با بیان اینکه تاکنون طرح رتبه بندی معلمان برای تمام افراد مشمول اجرایی شده است، عنوان کرد: بطور دقیق در دو مصوبه دولت در سال ۹۴ و بازنگری آن در سال ۹۸ تمام ظرفیتها برای این طرح اعلام و اجرایی شده است.
وی عنوان کرد: پایه طرح رتبه بندی که در مهر ۹۸ گذاشته شد، با افزایشات فصل دهم قانون خدمات کشوری در اسفند ماه و سپس با اعمال فوق العاده ویژه برای مشاغل آموزشی تکمیل شد.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک کارمند در دستگاه دیگری از دولت با کارمند آموزش و پرورش مزایای یکسانی دریافت میکنند، برای طرح رتبه بندی معلمان تمامی ظرفیتهایی که باید اختصاص پیدا میکرد، انجام و اجرایی شده است.
الهیار ترکمن ادامه داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز معتقدند که دولت نباید طرح رتبه بندی را با مصوبات خود انجام میداد و باید در یک لایحه تبدیل به قانون و به دولت ابلاغ میشد.
وی افزود: زمانی که دولت تصویب نامه رتبه بندی را مصوب کرد، هیات تطبیق مجلس بر این موضوع ایرادی نگرفت که خود این موضوع یک صحه بر درست بودن کار دولت است.
الهیار ترکمن یادآور شد: تاکنون تمام ظرفیتها در قالب رتبه بندی انجام شده و اگر در آینده تصمیم جدیدی از سوی دولت و مجلس گرفته شود، اطلاع رسانی میشود.