طرز تهیه پنکیک خانگی
- ایرنا نوشت: صبحانه پنکیک درست کنید و انرژی کل روز را تامین کنید.
مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
کره: ۳۰ گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار بسیار کم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
۲. در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شود. سپس شیر و کره ذوبشده را اضافه کنید.
۳. سپس تخم مرغ و شیر و کره ترکیب شده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
۴. ماهیتابهای را روی شعله قرار دهید و وقتی داغ شد، با استفاده از یک قلمو، کف ماهیتابه را چرب کنید.
۵. با ملاقه هر میزان از مایه را که فکر میکنید لازم است، در یک نقطه کف تابه بریزید تا به شکل یک دایره دربیاید. با توجه به حجم ماهیتابه، این کار را تکرار کنید. مواظب باشید که مایه هر دایره با هم ترکیب نشود و یک فاصلهای را مدنظر قرار دهید.
۶. دو تا سه دقیقه صبر کنید و وقتی حبابهایی روی پنکیک مشاهده کردید آن را برگردانید. مراقب باشید که پنکیک زیاد سرخ نشود، زیرا لطافتش را از دست میدهد و خشک میشود.
۷. پنکیک شما آماده است و میتوانید با خامه سفید یا خامه شکلاتی و انواع میوهها روی آن را تزیین کنید.
- بیشتر بخوانید :
- فوت و فنهای تهیه خوراکی برای گیاهخواران