هشدار نسبت به جابجا شدن آسیب‌های اجتماعی از منطقه 12 به سایر نقاط/ از پشتوانه مطالعاتی طرح انضباط شهری بی اطلاعم

13:49 - 14 مرداد 1394
کد خبر: ۶۴۵۷۰
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: رئیس کمیته ایمنی و بحران شورای اسلامی شهر تهران با هشدار نسبت به جابجا شدن آسیب های اجتماعی از منطقه 12 به سایر نقاط گفت: از پشتوانه مطالعاتی اقدامات مدیریت شهری در این منطقه تحت عنوان انضباط شهری بی اطلاعم.
هشدار نسبت به جابجا شدن آسیب های اجتماعی از منطقه 12 به منطقه دیگر/ از پشتوانه مطالعاتی طرح انضباط شهری بی اطلاعیم/ چهارشنبهمعصومه آباد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با اشاره به این که منطقه 12 پایتخت ضمن این که آیینه هویت تهران به شمار می رود به عنوان نقطه ای آسیب زا نیز مطرح است، خاطرنشان کرد: این منطقه دارای جمعیت سیال است، بدین معنی که جمعیت ثابت کمی دارد و حجم عمده ای از ترددها مربوط به افرادی است که از نقاط دیگر مهاجرت کرده و به این نقطه می آیند.

وی با تاکید بر این که باید این جمعیت را از حالت سیال به سمت ثابت هدایت کرد، افزود: مدیریت شهری معتقد است اگر فضای کالبدی این منطقه را تغییر داده و متناسب با آنچه که مدنظر ما است آن را تهیه کنیم به نتایج بهتری می رسیم.

رئیس کمیته ایمنی و بحران شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که بنده به عنوان عضوی از اعضای شورای شهر در جریان نیستم که آیا اقدامات مدیریت شهری در منطقه 12 تحت عنوان طرح انظباط شهری دارای پشتوانه مطالعاتی است یا خیر، عنوان کرد: تاکید می کنم هر برخوردی برای حل بحران و آسیب های اجتماعی باید دارای پشتوانه علمی و پژوهشی باشد. لذا باید از اعمال سلیقه شخصی در این مورد پرهیز کرد.

وی با تاکید بر این که برخورد مدیریت شهری در منطقه 12 منجر به جابجا شدن معضل و آسیب های اجتماعی و نه حل آن می شود، اذعان کرد: آسیب های اجتماعی مراحل مختلف دارد و زمانی که فضای اقامتی افراد آسیب دیده را بدون اصلاح آنها تصرف کنید، به طور قطع این افراد به نقاط دیگری مهاجرت می کنند.

آباد ادامه داد: این منطقی نیست که منطقه 12 از یک معضل پاک شود، اما آن معضل را به نقطه دیگری از شهر هدایت کنیم.

این عضو شورای شهر با اشاره به این که دیدگاه هایی در مدیریت شهری بر این نکته تاکید دارد که امکان کنترل و ارائه خدمات در کوچه های باریک و در هم تنیده مشکل است، گفت: دوستداران میراث فرهنگی تاکید دارند که حتی شکل کوچه ها در این منطقه به دلیل این که یادآور گذشته است نباید تغییر کند. اما تایید این موضوع با سازمان میراث فرهنگی کشور است.زیرا این سازمان است که تصمیم گیر و تعیین کننده موضوع مورد نظر است.

وی در پاسخ به این سئوال که رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور معتقدند بافت تاریخی تنها شامل بنا نمی‌شود، بلکه کوچه، معبر، فضاهای عمومی و مشائات نیز جزئی از بافت تاریخی محسوب شده و باید حفظ شوند، خاطرنشان کرد: در صورتی که نظر کارشناسان امر اینگونه باشد، ما نیز به عنوان اعضای شورای شهر این موضوع را قبول داریم. زیرا برای دست یافتن به صحت تاریخی بودن و نبودن این موضوع باید مستنداتی ارائه شود. رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی بدون شک با اطلاع از این مستندات این موضوع را عنوان کرده اند.

رئیس کمیته ایمنی و بحران شورای اسلامی شهر تهران در پایان تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی یه طور قطع باید به این موضوع ورود کرده و نظر کارشناسی خود را ارائه دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *