تنها کوه خوراکی دنیا در ایران
تنها کوه خوراکی دنیا در جزیره رنگین کمان هرمز قرارداد که نوعی خاک خوراکی به نام گِلَک از کوهها استخراج و به عنوان ادویه استفاده میشود.
خبرگزاری میزان -
- روزنامه خراسان نوشت: تصاویر زیبایی از جزیره رنگین کمان هرمز در شبکههای اجتماعی بازنشر شد و در آن از کوهی به نام «گلک» که از خاک آن در طبخ غذا استفاده میشود نام برده شد که واکنشهایی را به همراه داشت.
کسانی که به جزیره زیبای هرمز سفر میکنند علاوه بر دیدن خاک زرد، سفید، قهوه ای، قرمز و ... میتوانند از خاک کوه سرخ که محلیها به آن «گلک» میگویند در طبخ غذا استفاده کنند. این خاک مانند ادویه، در قلیه ماهی جنوبی، ترشی، مربا و نانهای محلی مورد استفاده قرار میگیرد و نقش مهمی در فرهنگ غذایی هرمز دارد.
گفتنی است، از خاکهای رنگی هرمز در نیمه دو سال فرشی بافته میشود و افراد زیادی برای دیدن آن به این شهر سفر میکنند و مهمترین درآمد محلی این اهالی از فروش خاک کوه گلک است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *