عضو جمعیت رهپویان: شرطی کردن اقتصاد کشور با مذاکره آثار مخربی دارد
عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه شرطی کردن اقتصاد کشور به انجام مذاکرات، آثار مخربی در بر دارد، گفت: هم آمریکاییها و هم اروپاییها به دنبال فروپاشی اقتصاد ایران هستند و به همین دلیل به شدت اقتصاد ایران را شرطی به برجام، تحریم و انجام مذاکره کردهاند.
پرویز سروری در گفتوگو با میزان، با اشاره به اظهارات مقام معظم رهبری در روز عید قربان مبنی بر تبلیغاتی بودن مبحث مذاکره از سوی آمریکا، اظهار داشت: برای اینکه مردم متوجه شوند آمریکا به دنبال رسیدن به راه حلی مسالمت آمیز در مذاکره نیست بلکه دنبال تحمیل نظر خود است، یک مرحله تمام حسن نیتها را در طبق اخلاص گذاشته و در برجام عرضه کردیم.
عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی عنوان کرد: ایران یکطرفه و بدون هیچ پیش شرطی به همه تعهدات خود در برجام عمل کرد، اما طرف آمریکایی اولین کاری که کرد، این بود که زیر همه تعهدات بین المللی خود زد و از برجام خارج شد.
سروری عنوان کرد: اکثر تعهدات و تحریمهایی که علیه ملت ما وضع شد و موثر هم هست، از سوی دولت خبیث آمریکاست. اگر اروپاییها صد درصد هم میخواستند همکاری کنند، درصد ناچیزی از حقوق ما در برجام رعایت میشد. با این حال آنها هم هیچ اقدامی برای رفع کم کاریهای آمریکاییها انجام ندادند و تنها شرایط را برای ایران سختتر و پیچیدهتر کردند.
وی خاطر نشان کرد: هم آمریکاییها و هم اروپاییها به دنبال فروپاشی اقتصادی ایران هستند و به همین دلیل به شدت اقتصاد ایران را شرطی به برجام، تحریم و انجام مذاکره کردند.
این فعال سیاسی گفت: هر چقدر مسئله مذاکره را داغ نگه میداریم به نوعی اقتصاد ایران را شرطیتر نگه میداریم و این روند آثار مخربی برای اقتصاد ایران در بر دارد.
سروری با انتقاد از اینکه اقتصاد ایران سالهاست که فریز و شرطی شده و وارد حوزه اقدام نمیشود، گفت: با این رویه سرمایه گذاری در اقتصاد ما برای سرمایه گذاران خارجی جذاب و مقرون به صرفه نیست؛ به تعبیری چرخ اقتصاد ما منتظر نتیجه مذاکرات و اقدامات طرف آمریکایی و اروپایی مانده است.
عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب تاکید شان بر این است که نخست ظرفیتهای اقتصادی داخلی را برای جهش تولید فعال کنیم و همچنین خط تلاشی را برای احقاق حقوق مردم از غرب داشته باشیم، این دو مهم نباید در امتداد هم قرار بگیرند بلکه باید در کنار هم حرکت کنند.
وی در پایان عنوان کرد: برای پرداختن به اقتصاد ملی باید با تجمیع ظرفیتها، زمینه را برای جهش تولید فعال کنیم، واردات را محدود کنیم و به هر ترتیبی روی پای اقتصاد داخلیمان بایستیم و اقتصاد منهای نفت را پایه ریزی کنیم؛ این خواستهای است که رهبرمعظم انقلاب برای جلوگیری از شرطی شدن اقتصاد به برجام و مذاکره در نظر دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *