برگزاری مجمع عمومی فدراسیون شنا/ علینژاد: با کار گلخانهای در شنا و شیرجه به مدال میرسیم
- طبق اعلام فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون امروز (یکشنبه) ۱۲ مرداد با حضور ۱۷ نفر از اعضا در محل آکادمی ملی المپیک در حالی برگزار شد که نماینده هیاتهای استانی از طریق ویدیو کنفرانس از محل استان خود در این جلسه حاضر شده بودند.
در این جلسه علینژاد معاون ورزش قهرمانی وزارت، باقرزاده نماینده کمیته ملی المپیک، خسروی مدیرکل دفتر امور مشترک، احمدی مدیرکل روابط عمومی وزارت، مستجاب الدعوه مسئول امور مجامع به همراه محسن رضوانی رییس، فریدالدین فتاحیان دبیر و محسن علیآبادی و شهرناز ورنوس نواب رییس فدراسیون حضور داشتند.
در ابتدا محسن رضوانی ریاست فدراسیون ضمن خیر مقدم به حاضران گزارشی از عملکرد این فدراسیون طی یک سال گذشته ارائه داد. او با اشاره به اعزامهای بینالمللی و برنامههای برون مرزی از هدفگذاری فدراسیون برای کسب سهمیه المپیک سخن گفت. اردویهای تیم ملی و شرایط فنی آنها را طی برنامههای میان مدت و بلند مدت تا بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ برشمرد. همچنین یادآور شد که دو کلینیک بینالمللی در تهران برگزار و گامهای بلندی در جهت توسعه سختافزاری و تجهیز استخرهای تحت پوشش فدراسیون برداشته شده، اما باید با حمایت ارگانهای بالادستی مشکلات اماکن ورزشی فدراسیون به طور کامل برطرف شود.
وی با اشاره به ایجاد سامانه ثبت اطلاعات ورزشکاران و مربیان از هدفگذاری فدراسیون برای توسعه خدمات آنلاین و آنالیز وضعیت فنی خانواده این ورزش خبر داد و آمار اطلاعات ثبت شده توسط استانهای مختلف در طول یک سال گذشته را حدود ۱۷ هزار نفر برشمرد که در صورت تداوم فعالیت در این حوزه میتواند دستاوردهای بسیاری را به ارمغان بیاورد.
برنامه مجمع طبق پروتکل با ارائه گزارش حسابرس مستقل ادامه یافت که ارائه بیلان فدراسیون و گزارش حسابرس مستقل با اکثریت قاطع آرا مورد تائید قرار گرفت.
در ادامه بازرس فدراسیون با یادآوری جایگاه مرحوم منصور گروسی بر لزوم برگزاری مراسم یادبود او به عنوان پدر خانواده واترپلو پس از پایان ایپدمی کرونا تاکید کرد. همچنین حضور افراد متخصص در بدنه هیئتهای استانی به ویژه در بخش فنی را دارای اهمیت بالایی برشمرد و خواستار توجه ویژه وزارت به ورزشکاران و ملیپوشان با توجه به تعطیلی اماکن ورزشی شد.
همچنین تصویب آییننامههای فدراسیون، تصویب مصوبات هیئت رییسه و تصویب بندهای ۴ تا ۹ دستور جلسه با اکثریت آرا مورد موافقت قرار گرفت.
علینژاد: در واترپلو گامهای بلندی برداشته شد/ با کار گلخانهای در شنا و شیرجه به مدال میرسیم
همچنین در این مجمع معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به شرایط رشتههای تحت پوشش فدراسیون شنا، ضمن تقدیر از دستاوردهای رشته واترپلو و ابراز رضایت از نتایج اخیر شنا و شیرجه تاکید کرد که با کار گلخانهای در این دو رشته میتوانیم به مدال در سطح اول جهان برسیم.
مهدی علینژاد معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش اظهارکرد: فدراسیون شنا جزو فدراسیونهایی است که توسط یکی از قهرمانان خوب ورزش و برخاسته از بدنه همین رشته اداره میشود و در حوزه مدیریتی توفیقات خیلی خوبی به دست آورده است. به نظرم با کمک همکاران خوبی که جذب کردند موفقیتهای زیادی داشتند. این کار گروهی خوب موجب اتفاقات بزرگی شده و آن چه در جاکارتا روی داد را نمیتوانیم فراموش کنیم. به واقع کسب مدال بعد از ۴۴ سال را نمیتوانیم فراموش کنیم. پس از این موفقیت بچههای واترپلو در دیدار با رهبری خواستار معافیت شدند و یک امتیاز بزرگتری برای کل بدنه ورزش ایران لحاظ شد.
وی افزود: در حوزه شنا و شیرجه هر چند مدالهایی در ردههای سنی و بزرگسالان کسب کردیم، اما هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم. به نظر میآید با یک کار اصولی و بهره برداری از ظرفیت همگانی شنا که در سبد فرهنگی خانوارهاست میتوان به کار گلخانهای و کشف استعادهای ویژه و اعزام به کمپهای مطرح دنیا شنا را به مدال برسانیم. حتما در این شرایط میتوانیم شاهد توفیق و جذب منابع بیشتری باشیم. شناگر سنگاپوری که طلای المپیک گرفت نشان داد که باید الگوسازی کرد و اقدامات خوبی انجام داد. با توجه به ارتباطات خوب بینالمللی رضوانی میتوان در این جهت گام برداشت. مشخص نیست شرایط فاصلهگذاری اجتماعی تا چه زمانی ادامه پیدا کند، اما پس از آن میتوان با راهاندازی مدارس شنا توسط دستگاههای مختلف به اهداف مورد نظر نزدیکتر شد.
معاون وزیر ورزش ادامه داد: شنا رشتهای است که مردم به طور عمومی دوستش دارند. در هر خانوادهای این ورزش را میشناسند. باید بتوانیم از امکانات و منابع بیرونی بهره برد، زیرا ظرفیت وزارت به تنهایی نمیتواند پاسخگوی همه نیازهای این حوزه باشد. اعتقاد ما این است که در استانها از روشهای قانونی بتوانیم یک استخر را به هیئتها واگذار کنیم. بحث حاکمیتی و ترک تشریفات را دنبال کنیم و آن را به عنوان خانه شنای استان معرفی کنیم. من هم در ستاد وزارت از این موضوع حمایت میکنم.
وی ادامه داد: رشتههای رکوردی مثل شنا شرایط خاصی دارند و در صدم ثانیه مشخص میشود چه کسی برنده و بازنده است. در شیرجه هم امتیازها نزدیک است. از یک طریف باید واقع بین باشیم. ما مثلا در وزنه برداری میرویم و دو مدال میگیریم. واقعیت این است که باید سیستمگذاریها و سرمایهگذاریها را بر مبنای رشتههای مختلف به ویژه رشتههای پایه مشخص کنیم. راه قهرمانی در رشتههایی مثل شنا تنها شیوه گلخانهای است.
علینژاد در پایان گفت: در بخش واترپلو کار بزرگی انجام دادیم. بازیکنان و مربی خوبی در این تیم است که غیرت به خرج دادند و واترپلو توانست خودش را اثبات کند. در چند دوره واترپلو اصلا به المپیک آسیایی اعزام نمیشد، اما با پیگیریهای آقای رضوانی این مهم صورت پذیرفت. برای المپیک ۲۰۲۰ هم اگر شرایط کسب سهمیه باز شد امیدواری وجود دارد که بتوانیم سهمیه المپیک بگیریم.