جنجال جدید در اسپانیا؛ نقض حریم خصوصی سران کاتالونیا توسط صهیونیستها
- همکاری دستگاههای امنیتی کشورهای اروپایی با آمریکا و رژیم صهیونیستی یکی از جنجالی ترین موضوعاتی بوده که هر از چند گاه شاهد طرح آن بوده ایم.
این همکاری، با هدف شنود تلفن همراه یا مشاهده ایمیل شهروندان این کشورها از سوی سازمانهای سیا و موساد صورت میگیرد.
فراتر از آن، سفارتخانه آمریکا در بسیاری از کشورهای اروپایی به یکی از شعب اصلی سازمان سیا تبدیل شده و حتی در مواردی بدون اطلاع دستگاههای امنیتی کشورهای میزبان، کار جاسوسی از شهروندان آنها را صورت می دهد.
این بار نیز شاهد به وجود آمدن جنجال امنیتی تازهای از سوی دستگاههای امنیتی اسپانیا و رژیم صهیونیستی هستیم؛ جنجالی که در کاتالونیا رخ داده است!
شنود تلفن همراه سران استقلال طلب کاتالونیا
ماجرا از این قرار است که اخیرا، دو سیاستمدار جدایی طلب ایالت کاتالونیا اسپانیا از رییس سابق سازمان اطلاعات اسپانیا به دلیل تلاش برای هککردن تلفنهای همراهشان شکایت کردند.
«راجر تورنت»، سخنگوی پارلمان منطقهای کاتالونیا و «ارنست ماراگای»، عضو شورای شهر بارسلونا شکایت خود را در دادگاهی در شهر بارسلون علیه «فیلیکس سانز رولان»، ریيس سابق دستگاه جاسوسی اسپانیا ثبت کردند اما «سانز رولان»، تنها متهم این پرونده نیست!
در این پرونده جنجالی، پای یک شرکت صهیونیستی نیز در میان است؛ شرکتی که یکی از مهره های بازی سازمان جاسوسی موساد در اروپا محسوب می شود.
بر این اساس، دو سیاستمدار استقلال طلب در کاتالونیا، علیه شرکت فناوری اسرائیلی، گروه NSO ، اقدام به پیگرد قانونی کرده اند؛ «راجر تورنت»، در خصوص شکایت خود میگوید: «ما این پرونده را برای دفاع از حقوق خود و مطالبه مسئولیتهای اجتماعی تشکیل میدهیم.»
ماجرایی که رسانه ها افشا کردند
در اوایل ماه جاری یک تحقیق مشترک توسط روزنامههای ال پائیس اسپانیا و گاردین انگلیس منتشر شد و در آن ابعاد تازهای از جزئیات جاسوسی علیه این دو سیاستمدار جدایی طلب کاتالونیا مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش این دو روزنامه، «راجر تورنت» توسط بدافزارهای جاسوسی که تنها به دولتها و سرویسهای امنیت ملی کشورها فروخته میشود مورد حمله قرار گرفته است.
یورو نیوز در این خصوص می نویسد «تحقیقات نشان میدهد که نرمافزارهای جاسوسی میتوانند از آسیب پذیری قبلی در اپلیکیشن واتساپ بهره برداری کنند و به طور بالقوه دسترسی به دادههای تلفن همراه فرد را فراهم کنند؛ برخی منابع مدعی هستند مدرکی مبنی بر هک شدن موفقیت آمیز تلفن همراه آقای تورنت وجود ندارد و ظاهرا ماجرا تنها به تلاش برای هک شدن محدود بوده است.»
با این حال به نظر می رسد ماجرا فراتر از آن چیزی است که تصور می شود! این مسئله را می توان از نوع مواجهه مسئولین دولتی و امنیتی اسپانیا با این پرونده جنجالی مشاهده کرد! سرویس اطلاعاتی اسپانیا از پاسخ دادن به سوالات در خصوص این پرونده خودداری کرده است.
دولت اسپانیا نیز مدعی است که از هک شدن تلفنهای همراه این سیاستمداران اطلاعی ندارد و این کار نیازمند مجوز از مراجع قضایی است!
دلیل حساسیت صهیونیستها بر روی کاتالونیا
به نظر می رسد یکی از اصلی ترین دلایل حساسیت رژیم صهیونیستی بر روی کاتالونیا، لابی گری های خاص این رژیم میان احزاب محافظه کار و سوسیال دموکرات در اتحادیه اروپاست.
سرمایه گذاری سیاسی و امنیتی خاص رژیم اشغالگر قدس و آمریکا در اتحادیه اروپا و منطقه یورو سبب شده است تا آنها نسبت به هر گونه تحولی که بخواهد منجر به ایجاد خلل در منافع تل آویو و واشنگتن در اروپا شود، حساس باشند.
در این میان، دستگاههای امنیتی و سیاسی کشورهای میزبان( کشورهایی که تحولات سیاسی مورد رصد صهیونیستها و آمریکا در آن رخ می دهد) نیز فضای لازم را برای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی فراهم می کنند و حتی از اطلاعات به دست آمده توسط آنها استفاده میکنند.
پس از برگزاری همه پرسی استقلال ایالت کاتالونیا در سال ۲۰۱۷ چندین رییس ارشد جنبش جدایی طلبانه این ایالت به دلیل ایفای نقش در آن رفراندوم به مجازات حبس محکوم شدند.
در نخستین روز اکتبر سال ۲۰۱۷ رفراندوم استقلال ایالت کاتالونیا برگزار شد و طی آن بیش از ۹۲ درصد شرکت کنندگان به جدایی از اسپانیا رای مثبت دادند؛ این همهپرسی البته بیفرجام ماند و از سوی دولت اسپانیا غیرقانونی و غیر قابل اجرا اعلام شد؛ در هر حال، پس از تحولات خاصی که در کاتالونیا رخ داد، تمرکز دستگاههای امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر روی این منطقه بیشتر شده است.
ماجرایی که مسبوق به سابقه است
هک کردن تلفن همراه سیاستمداران توسط شرکتهای صهیونیستی و آمریکایی مسبوق به سابقه است.
این شرکتها، ظاهری خصوصی دارند اما بودجه آنها از سوی سازمانهای جاسوسی سیا و موساد تامین می شوند؛ یکی از جنجالی ترین پرونده های شنود تلفن همراه سیاستمداران اروپایی، مربوط به شنود تلفن همراه آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، توسط آژانس امنیت ملی آمریکاست.
بر اساس گزارش رسانه های غربی، تلفن همراه مركل از سال ۲۰۰۲ ميلادی در فهرست شنود مكالمات بخش خدمات سری آژانس امنيت ملی آمريكا قرار گرفته است.
اطلاعات مربوط به تماسهای تلفنی مرکل، با كمک سفارت آمريكا در برلين تهيه و برای آژانس امنيت ملی اين كشور ارسال می شد.
با گذشت چند سال از افشای این ماجرا(در سال ۲۰۱۱ میلادی)، هنوز مشخص نيست كدام اطلاعات در اين شنود تلفنی از سوی آژانس امنيت ملی آمريكا مورد استفاده قرار گرفته است!
ضمن آنکه مقامهای امنیتی آلمان و آمریکا نیز با موافقت یکدیگر، این پرونده را مختومه اعلام کرده و از افشای جزئیات آن خودداری کردند! با این حال رسانه ها تاکید داشتند که تمامی مكالمات تلفنی مركل حتی پيش از آنكه وی به مقام صدر اعظمی برسد، ضبط شده و شماره تماسهای وی در اختيار آژانس امنيت ملي آمريكا قرار گرفته است.
نکته قابل توجه اینکه دستگاههای امنیتی کشورهای اروپایی، به جای اینکه در چنین پرونده هایی طرف شاکی باشند، به طرف محکوم تبدیل شده اند.
بازی دستگاههای امنیتی و دولتی اروپا در زمین آمریکا به حدی رسیده است که حتی آنها در مقابل شنود غیر قانونی تلفن همراه سیاستمداران رسمی و ارشد خود توسط واشنگتن و «تل آویو» نیز سکوت می کنند! در چنین شرایطی تکلیف سران جدایی طلب کاتالونیا و شهروندان عادی کشورهای اروپایی که مورد رصد غیر قانونی سازمان سیا و موساد قرار می گیرند کاملا مشخص است!