وضعیت بازار بورس در هفتهای که گذشت/ شاخص به پله ۲ میلیون واحدی نرسید
بررسی وضعیت شاخص بورس در اولین هفته مرداد ماه نشان میدهد که شاخص با اُفت و خیزی روبرو بوده است و رغم برداشتن خیز برای رسیدن به کانال ۲ میلیون واحدی به این رقم دست نیافت.
اولین روز هفته در تاریخ ۴ مرداد ۹۹ شاخص روند صعودی به خود گرفت و با رشد ۴۶ هزار و ۹۴۶ واحدی به پله یک میلیون و ۹۴۸ هزار واحدی رسید به طوریکه در معاملات روز شنبه یک میلیون و ۹۴۴ هزار سهم اوراق بهادار به ارزش ۱۵۹ هزار و ۶۶۳ میلیارد ریال در بیش از ۸ میلیون و ۸۳۴ هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.
شاخص در دومین روز هفته روند خود را تغییر داد و با ریزش بیش از ۱۴ هزار واحدی به پله یک میلیون و ۹۳۸ هزار واحدی رسید.
شاخص فرابورس نیز در معاملات ۵ مرداد ماه با اُفت بیش از ۹۸ واحدی به پله ۲۰ هزار و ۱۰۵ واحدی رسید.
اُفت شاخص در سومین روز هفته نیز ادامه دارد بود به طوریکه شاخص در ۶ مرداد ۹۹ با ریزش بیش از ۱۹ هزار واحدی به پله یک میلیون و ۹۲۶ هزار واحدی سقوط کرد.
شاخص بورس و اوراق بهادار پس از ۲ روز ریزش در چهارمین روز هفته تغییر رویه داد و با روند صعودی روز خود را آغاز کرد به طوریکه با رشد بیش از۱۱ هزار وواحدی به پله یک میلیون و ۹۴۵ هزار واحدی رسید و تعداد دو میلیون و ۱۹۹ هزار سهم اوراق بهادار به ارزش ۱۹۳ هزار و ۴۷ میلیارد ریال در بیش از ۹ میلیون و ۶۶۸ هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.
روند صعودی شاخص عمر کوتاهی داشت و آخرین روز هفته شاخص بورس قرمز پوش شد به طوریکه با ریزش بیش از ۳۷ هزار واحدی به پله یک میلیون و ۹۰۴ هزار واحدی سقوط کرد.
با اینکه شاخص در حال رسیدن به رکورد ۲ میلیون واحدی بود، اما این هفته با درجا زدن و اُفت و خیز فراون در کانل یک میلیون و ۹۰۰ واحدی باقی ماند.
همایون دارابی در گفتوگو با میزان درباره وضعیت بازار بورس اظهار کرد: بازار بورس از ابتدای امسال تاکنون رشد قابل توجهی داشته و انتظار میرود بازار دوره استراحت و اصلاحی را تجربه کند و شرایطی که درحال حاضر در بازار وجود دارد با سرعت آرامتری به صورت مثبت ادامه یابد.
این کارشناس بازار سرمایه در مورد پیش بینی زمان اصلاح بازار گفت: نمیتوان زمان اصلاح بازار را پیش بینی کرد و باید منتظر تحولات بازار بود.
وی به عرضه صندوقهای ETF در مرداد ماه اشاره کرد و گفت: قطعا با عرضه این صندوقها بازار وضعیت مطلوب تری پیدا خواهد کرد چرا که این صندوقها پیوند دهنده انتظارات مردم و نیازهای دولت است.