تمرکز برنامهریزان گردشگری سلامت بر مبادی ورودی مرزها/ استانهای مرکزی و جنوبی پایلوت توسعه این صنعت
وی به ایجاد دپارتمان پذیرش بیماران بین الملل اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نیز گردشگران با ورود به بیمارستان های کشور می توانند از امکانات اقامتی همراه با امکانات درمانی بهره مند شوند. امیدواریم با شکل گیری این دپارتمان خدمات بهتری را به توریست های سلامت و پزشکی در محدوده وسیع تری ارائه دهیم.
رحمانی موحد به تفاهم نامه منعقد شده با وزارت بهداشت به منظور ساماندهی خدمات گردشگری سلامت اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی های این تفاهم نامه ساماندهی شرکت های گردشگری سلامت بر اساس دستورالعملی است که تدوین کرده ایم. این دستورالعمل در شورای راهبردی گردشگری سلامت تصویب شده است و دارای استانداردهای لازم است.
این مقام مسئول ادامه داد: صدور مجوز برای شرکت های گردشگری در حوزه سلامت پس از ساماندهی آنها امکان پذیر است که این امر در جریان است.
معاون گردشگری کشور در پایان با اشاره به این که استان هایی در شمال شرق، مرکز و جنوب کشور به عنوان استان های پایلوت طرح توسعه گردشگری انتخاب شده اند، خاطرنشان کرد: باید برنامه ریزی ها را به صورت میدانی و در مبادی ورودی کشور متمرکز کرد تا بتوان با دست یابی به شناختی دقیق خدمات کاربردی تری را به گردشگران حوزه درآمدزای سلامت ارائه دهیم.