آیا روشن بودن کولرهای ناوگان اتوبوسرانی باعث شیوع بیشتر کرونا می‌شود؟

16:16 - 30 تير 1399
کد خبر: ۶۳۹۲۰۴
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران احتمال شیوع بیشتر بیماری کرونا در ناوگان اتوبوسرانی با روشن بودن کولرها را رد کرد.

محمود ترفع در گفت‌وگو با میزان به سوالی در خصوص اینکه آیا روشن بودن کولرها در ناوگان اتوبوسرانی ممکن است به انتقال بیشتر شیوع کرونا کمک کند، چه تمهیداتی در این خصوص اندیشیده شده است، گفت: به منظور ارائه خدمات با کیفیت و مورد رضایت شهروندان و بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، تمامی کولر‌های نصب شده بر روی اتوبوس‌های خطوط اتوبوسرانی، پیش از فرا رسیدن فصل گرما مورد بازبینی قرار گرفته و پس از سرویس کامل و رفع عیب با بازدهی مطلوب به کارگیری می‌شوند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: از سویی با توجه به اینکه سیستم تهویه مطبوع در اتوبوس‌ها مجهز به سیستم تبادل هوا با خارج از کابین اتوبوس است لذا پیوسته هوای تازه به داخل اتوبوس انتشار یافته و با به کارگیری این سیستم، از گردش هوای ساکن در فضای بسته اتوبوس پیشگیری می‌شود.

ترفع خاطرنشان کرد: ضمناً بازشدن درب اتوبوس‌ها نیز در ایستگاه‌های طول مسیر سبب می‌گردد جریان هوای تازه از بیرون به داخل اتوبوس راه یافته وتعویض هوای داخل با خارج از کابین به طور کامل انجام گیرد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر اینکه بنابر اعلام وزارت بهداشت استفاده از کولر موجب انتشار ویروس کرونا در اتوبوس نمی‌شود، تصریح کرد:  لازم به ذکر است، سرویس‌های ادواری و نگهداری مناسب از سیستم سرمایشی در فواصل منظم صورت می‌پذیرد و عملکرد تهویه و بازدهی کولر اتوبوس‌ها را بهبود می‌بخشد.

ترفع در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه اتوبوس‌های بی‌آر‌تی پایتخت مجهز به کولر هستند، ولی اتوبوس‌های تک‌کابین به دلیل قدیمی بودن و عمر بیش از ۱۰ سال عمدتا کولر ندارند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پایان خاطرنشان کرد: همچنین در اتوبوس‌های گازسوز نیز روی سقف دستگاه سی‌ان‌جی نصب شده و اصلا جای تعبیه کولر وجود ندارد بنابر این تنها تعداد اندکی از اتوبوس‌های تک‌کابین کولر دارند.


برچسب ها: تهران اتوبوسرانی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *