ساخت مرکز ایزوله در سازمان بهشت زهرا (س) به دستور حناچی
بر اساس دستور شهردار تهران ساخت مرکز ایزوله سازمان بهشت زهرا در مرحله اجرا قرار گرفته و بودجهای به آن اختصاص یافته است.
خبرگزاری میزان -
- پیروز حناچی در پنجاهمین سالگرد تاسیس بهشت زهرا(س) با تشکر از زحمات پرسنل این سازمان گفت: کارمندان بهشت زهرا هر روز به مردمی که دچار مصیبت شدهاند، خدمات میدهند و در سختترین شرایط کشور و شهر تهران این سرویسها قطع نشده و در موارد حاد محدود به حریم شهر تهران هم نبوده است. بیش از ۵۰ سال این خدمات ادامه داشته است.
شهردار تهران تأکید کرد: بهشت زهرا (س) یکی از منظمترین و رضایت بخشترین سازمانهای شهرداری تهران بوده و نظرسنجیها هم همین را نشان میدهد. از همه مهمتر اینکه مزین به عزیزانی است که پیش و پس از پیروزی انقلاب و در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند و امام راحل که این شهیدان را در دل خودش جای داده است.
سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) نیز در این مراسم گفت: به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس بهشت زهرا (س) برنامههای متنوعی از جمله رونمایی از چند جلد کتاب و انتشار تمبر سراسری در نظر داشتیم؛ اما به علت شیوع کرونا لازم دیدیم که همه این مراسمها لغو شود، اما جا دارد که از حجتالاسلام سیدحسن خمینی تشکر کنیم که فرصت برگزاری این مراسم را به ما دادند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بهشت زهرا سالیانه ۶۰ هزار متوفی را پذیرش میکند که یک پنجم ظرفیت کشور است. ۱۰ میلیون کیلومتر ناوگان حمل متوفی ما سالیانه در کشور راه میرود و پنج میلیون کیلومتر در شهر تهران مأموریت انجام میدهد. تا امروز بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سایت بهشت زهرا (س) پذیرش شده اند. بهشت زهرا مدفن ۳۰ هزار شهید است که چهار هزار نفر آنها شهدای گمنام و ۲۵۰ شهید مدافع حرم هستند. دو هزار و ۵۰۰ نفر از مشاهیر، نام آوران و بزرگان این سرزمین در بهشت زهرا دفن هستند.
خال افزود: نوسازی کامل آمبولانسهای شهر تهران و داخل بهشت زهرا (س)، بازسازی پنج آرامستان تاریخی شهر تهران، مکان یابی آرامستانهای شهر تهران، بزرگترین هوشمند سازی تاریخ بهشت زهرا، افتتاح ورزشگاه، حل مشکل قطعه هنرمندان و شهدای مدافع حرم از جمله پروژههای اجرا شده در دوره جدید مدیریت شهری برای بهشت زهرا (س) بوده است.
وی تأکید کرد: در تمام این ۵۰ سال بهشت زهرا (س) در کنار مردم ما بوده و شاه بیت این غزل، کرونا است. کرونا بازتعریف جدیدی از بحران در بهشت زهرا (س) است. در کرونا بهشت زهرا واقعا پوست میاندازد و به یک چالاکی عظیم بدل میشود. کرونا یک بحران بی سابقه و غیر قابل تصور بود و همچنان ادامه دارد. در همین ایام آقای حناچی دستور ساخت مرکز ایزوله بهشت زهرا (س) را داد و بودجه آن دیده و نقشههای آن آماده شده و در مرحله اجرا قرار دارد. این هم یکی از برکاتی است که در تاریخ بهشت زهرا (س) میماند.
حجتالاسلام سیدحسن خمینی هم در مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس بهشت زهرا (س) گفت: بهشت زهرا (س) پیوند قریبی با مرگ دارد و مرگ هم واقعیترین واقعیتی است که البته معمولا کسی آن را باور نمیکند. یکی از علل اینکه این بیماری این مقدار همه را میترساند این است که فقیر و غنی را به یک اندازه میکشد. اگر این بیماری مختص فقرا بود، آنگونه که باید جامعه جهانی را نمیترساند. چون اغنیا هم از آن راه فراری ندارند، لذا همه با هم از آن پرهیز میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *