قربانیان نامرئی کرونا؛ قرنطینه چگونه خشونت خانگی را در اروپا افزایش داد؟

23:20 - 27 تير 1399
کد خبر: ۶۳۷۶۱۱
تحقیقات نشان می‎دهد که با اعمال قرنطینه در کشورهای مختلف اروپایی این کشورها در بحرانی بزرگ به نام خشونت خانگی گرفتار شدند.

قرنطینه اصلا امن نیست؛ خشونت خانگی و تبدیل قرنطینه به جهنم

اعمال محدودیت‌های کرونایی و قرنطینه در پی شیوع بیماری «کرونا» سبب شده تا افراد زیادی در بحرانی عمیق با نام خشونت خانگی گرفتار شوند.

به گزارش «هلث هاروارد و ایوینینگ استاندارد»، یکی از نخستین مواردی که با شنیدن اعمال قرنطینه و محدودیت‌های کرونایی به ذهن می‌رسد، گرفتار شدن معمولا زنان و کودکان در بحران خشونت خانگی است.

«قربانیان نامرئی»، دقیق‌ترین توصیفی است که می‌توان از زنان و کودکان گرفتار خشونت خانگی داشت که در دوران قرنطینه، ساعات وحشتناکی را می‌گذرانند.

پیش از شیوع کرونا، برآورد‌ها نشان می‌داد از هر سه زن، یکی خشونت خانگی را تجربه می‌کند و تقریبا یک چهارم زنان با خشونت خانگی شدید مواجه هستند.

تجربه و آمار حاصل از آن نشان داده که خشونت خانگی در زمان شیوع بیماری‌های همه گیر و بحران اقتصادی افزایش می‌یابد؛ این امر در فرصت‌هایی که خانواده‌ها زمان بیشتری با هم می‌گذرانند نیز رخ می‌دهد؛ مانند تعطیلات.

اروپا در دوران قرنطینه به شکلی خاص با بحران خشونت خانگی مواجه شده و در مواردی میزان خشونت‌ها در این دوران رشد غیرقابل باوری داشته است؛ خشونت‌هایی که سبب آسیب‌های جدی مغزی نیز شده است؛ البته نباید از پیامد‌های منفی روانشناختی و عصبی این خشونت‌ها برای قربانیان نیز غافل بود.

از انگلیس خبر می‌رسد، تماس با خطوط مربوط به خشونت‌های خانگی از زمان آغاز قرنطینه در تاریخ ۳ مارس (۱۳ اسفند)، ۲۵ درصد افزایش داشته است.

در فرانسه نیز گزارش‌ها حاکی از آن است که خشونت‌های خانگی در این کشور در دوران قرنطینه، ۳۰ درصد افزایش است.

وزیر کشور فرانسه می‎گوید از آغاز دوران قرنطینه در این کشور در تاریخ ۱۷ مارس (۲۷ اسفند) بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.

تنها در شهر پاریس گزارش‌های مربوط به خشونت خانگی، ۳۶ درصد افزایش داشته است.

فرانسه در حال حاضر رکورددار خشونت‌های خانگی در اروپاست.

بنابر گزارش‎ها، سالانه حدود ۲۱۹ هزار زن فرانسوی در رده سنی ۱۸ تا ۷۵ سال از سوی شریک فعلی زندگی یا شریک سابق خود خشونت فیزیکی و یا جنسی را تجربه می‌کنند، این در حالی است که تنها ۲۰ درصد از خشونت‌ها در این کشور گزارش می‌شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *