بازنگری در دستورالعملهای جذب و نگهداشت
-مهدی ولی پور رییس سازمان امدادونجات در این نشست ضمن قدردانی از جوانانی که در بحرانها همراه با امدادگران به آسیبدیدگان خدمترسانی کردند، گفت: «امیدواریم با بازنگری در دستورالعملها تعامل سازمانهای امدادونجات و جوانان بیشتر شود.».
ولی پور ادامه داد: «سازمان جوانان درگاه ورودی جمعیت هلالاحمر است و میتوان با برنامهریزیهای منسجم این ورودی را تقویت کرد؛ بهشکلیکه بتوان در مراحل مختلف امدادرسانی از ارزیابی تا بازتوانی از پتانسیل جوانان بهره برد.»
او در ادامه مطرح کرد: «وقتی فردی وارد هلالاحمر میشود، نقشهراه مشخصی برای او وجود ندارد تا تکلیف خود را بداند. لازم است با تهیهی یک کتابچه یا دستورالعمل برای جوانان مشخص شود که بعد از چندسال قرار است به کجا برسند و چه خدماتی ارائه دهند.»
رییس سازمان امدادونجات توضیح داد: «میتوان برای خدماترسانی در حوادث تقسیموظیفه کرد؛ بهطوریکه جوانان هم بخشی از فعالیتها را برعهده گیرند. بهنظرمن لازم نیست که صفر تا صد فعالیتهای در بحران توسط سازمان امدادونجات انجام شود.».
ولی پور عنوان کرد: «تجدیدنظر در آموزشها و نحوهی بهکارگیری اعضا ضروری است. ساماندهی نیروها باعث میشود که عملکرد مناسبتری در بحران داشته باشیم.»
طرح «تابان» اجرا میشود
محمد گلفشان رئیس سازمان جوانان نیز در این دیدار گفت: «موضوع جذب و نگهداشت افراد در هلالاحمر نیازمند بازنگری است. ما در سازمان جوانان طرحی بهنام «تابان» آماده کردهایم که در آن جوانان و امدادگران در قالب تیمهایی برای ارائهی خدمات بشردوستانه آمادگی لازم را داشته باشند.»
گلفشان ادامه داد: «وظیفهی ما پشتیبانی از سازمان امدادونجات در حوادث است. این امر زمانی محقق میشود که نیروها آموزش کافی دیده باشند. برای همین هم بر ضرورت نگرش جدید در تعامل دو حوزهی امداد و جوانان تاکید میکنم.»
او در ادامه مطرح کرد: «برنامهی ما آموزش جوانان در زمان ورود به جمعیت هلالاحمر است. قصد داریم با ساماندهی مشخص در این حوزه قدم برداریم.»
رییس سازمان جوانان گفت: «آموزش هایمان برای جوانان را بیشتر میکنیم تا آنها برای حضور در تیمهای امدادی آمادگی لازم را پیدا کنند. یعنی درواقع تیمها در قالب امدادگران و جوانان به فعالیت بپردازند. به این شکل افراد انگیزهی بیشتری برای خدمت پیدا میکنند.»
انتهای پیام/