پشت پرده تغییر موضع یکشبه پیشکسوتان فوتبال چیست؟/ وزیر ورزش به یکباره بد شد!
- یکی از مواردی که همواره مورد انتقاد هواداران ورزش به خصوص فوتبال بوده و هست چرخش عجيب پیشکسوتان ورزشی به خصوص فوتبال در این سالها بوده.
واکنش پیشکسوتان ورزشی که جایگاه ویژهای در بین عموم جامعه و حتی هم صنفیهای خود دارند، نسبت به مسائل مختلف از اهمیت بسزایی برخوردار است.
اخیراً برخی پیشکسوتان با مواضع پر فراز و نشیب خود نسبت به عملکرد وزارت ورزش و جوانان باعث ایجاد این سوال در ذهن مردم و هواداران شدهاند که آیا در پس پرده این موضعگیریها منافع شخصی نهفته است یا از سر دلسوزی این موارد بیان میشود.
علی پروین پیشکسوت محبوب و تأثیرگذار پرسپولیس چندی پیش با تمجید از عملکرد مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان وی را یکی از وزرای موفق ورزش کشور معرفی کرده بود. وی حتی هفت قهرمانی اخیر پرسپولیس را مربوط به عملکرد وزیر میدانست که این موضوع نیز بدیهی بوده و در زمان سلطانیفر رخ داده است.
پرسپولیس در زمان وزارت سلطانیفر موفقیتهای ریز و درشت زیادی کسب کرده است از جمله کسب همین هفت جام قهرمانی لیگ برتر و جام حذفی. نایب قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا دیگر افتخاری است که در زمان وزارت سلطانیفر بدست آمد و خیلیها حمایتهای وزیر را از باشگاه پرطرفدار پايتخت زمینهساز این موفقیتها میدانند.
از دیگر نکات مثبت این دوران پرداخت بدهیهای سنگین باشگاه پرسپولیس و تسویه حساب با طلبکاران ریز و درشت باشگاه بوده است که پیشکسوتان این باشگاه همواره از آن به عنوان یک موفقیت بزرگ یاد میکنند. از سوی دیگر در چهار - پنج سال اخیر این باشگاه بدون اینکه ریالی از کمکهای دولتی دریافتی داشته باشد موفق به رتق و فتق امور و حتی تسویه بدهیهای سنگین باشگاه شده است.
اما این تمام ماجرا نیست؛ اخیراً مجدداً برخی پیشکسوتان باشگاه پرسپوليس با اتخاذ مواضع غیرشفاف اینبار با انتقاد از وزارت ورزش و جوانان مقابل وزیر قرار گرفتهاند که تعجب بسیاری از اهالی ورزش و فوتبال را در بر داشته است و این سوال در ذهن مخاطب خطور میکند که دلیل این چرخش عجیب چیست و آیا پای مسائل دیگری در میان است یا خیر؟ چطور وزیری که تا چند هفته قبل عضو موثری از دید پیشکسوتان بخصوص علی پروین بوده حالا عامل نابودی این تیم است!
اما اصل ماجرا چیست؟!
گفته میشود در این بین گویا پای یکی از مدیران عامل سابق لیگ برتری که از سوی برخی پیشکسوتان به عنوان گزینه مدیرعاملی باشگاه به وزارت ورزش پیشنهاد شده بود، در میان است و بعد از اینکه ظاهراً حضور او به عنوان مدیرعامل با چراغ سبز وزیر ورزش مواجه نشده؛ همین موضوع باعث چرخش عجيب برخی پیشکسوتان و مقابله با وزیر ورزش شده است.
با این اوصاف این شائبه ایجاد میشود که آیا این موضعگیریها بر اساس منافع باشگاه است یا منافع شخصی و چه بهتر است پیشکسوتان شأن و جایگاه خود را حفظ کنند و با اتخاذ مواضع شفاف در بزنگاههای حساس خود را از چشم هواداران نیندازند و پرچمدار باقی بمانند.
اتخاذ چنین مواضعی قطعاً در قرن بیستویکم برکسی پوشیده نیست و کوچکترین هواداران پرسپولیس و استقلال هم متوجه این موضوع میشوند که چرا به یکباره یک پیشکسوت به جای تکریم، تهدید میکند که یقیناً در پس این تهدید خواستهای نامعقول وجود دارد و چه بسا وزیر ورزش با تن دادن به آن، در آینده بابت همین تصمیم مورد نقد و سوال و حتی بازخواست قرار گیرد.
- بیشتر بخوانید:
- پروین: چرا مدیرانی که خلاف میکنند را نمیگیرند؟