تدوین و اجرای استانداردهای کارخانهای راهی برای رونق تولید
- بر اساس اعلام روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان تهران، طاهری در دوازدهمین بازدید خود از واحدهای تولیدی و خدماتی استان در سالجاری، از خط تولید و آزمایشگاههای یک واحد تولیدی نان بازدید کرد.
وی در این بازدید، تدوین استانداردهای کارخانهای را مزیتی بزرگ برای واحدهای تولیدی دانست و گفت: سطح کیفی استانداردهای کارخانهای بعضا میتواند از استانداردهای بینالمللی نیز بالاتر باشد و این راهی است بسوی رونق تولید.
مدیرکل استاندارد استان تهران در ادامه، با تشریح بستههای حمایتی ویژه تولیدکنندگان نمونه، واحدها را برای شرکت در فرایند انتخاب واحد نمونه و استفاده از این بستۀ حمایتی ترغیب کرد.
طاهری با اشاره به استاندارد تشویقی گندم تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد درصدد است تا بتواند به کمک سازمانها و نهادهای مرتبط، گندم تحویلی به کارخانجات آرد را به سمت استاندارد سازی پیش برد.
گفتنی است این واحد تولیدی نان از ادارهکل استاندارد استان تهران، دو پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری برای فرآوردههای کیک روغنی (به شماره استاندارد ملی ۲۵۵۳) و شیرینی آردی (لایهای تخمیری- به شماره استاندارد ملی ۳۴۹۳) و یک پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی برای فرآورده نان حجیم (به شماره استاندارد ملی ۲۳۳۸)، اخذ کردهاست.
این مقام مسؤول در ادامۀ بازدیدهای خود، از یک واحد بستهبندی چای، در شهرک صنعتی نصیرآباد نیز بازدیدکرد.