سرلشکر صفوی: مرکز فرماندهی و کنترل تهدیدات زیستی در ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شود
دستیار ویژه و مشاور نظامی فرمانده کل قوا در همایش ملی پدافند شیمیایی بر تشکیل مرکز فرماندهی و کنترل تهدیدات زیستی در ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد.
خبرگزاری میزان -
- سرلشکر سید یحیی صفوی طی سخنانی در همایش ملی پدافند شیمیایی که امروز یکشنبه ۸ تیر برگزار شد، با بیان اینکه هفتم تیرماه یک روز سیاه در تاریخ ملت ایران است گفت: اقدام تروریستی منافقین در به شهادت رساندن شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش و همچنین جنایت هولناک صدام در انداختن بمبهای شیمیایی در سردشت، دو رویدادی بودند که هفتم تیر ماه را به روزی سیاه در تاریخ ملت ایران تبدیل کردهاند.
وی با بیان اینکه جنایتهای صدام که با استفاده از سلاحهای شیمیایی انجام میشد با سکوت سازمانهای بینالمللی و چراغ سبز آمریکا و اروپا همراه بود افزود: صدام در طول هشت سال دفاع مقدس، هزار و ۸۰۰ تن گاز خردل و ۶۰۰ تن گاز سارین را علیه ملت و رزمندگان ما به کار گرفت.
دستیار ویژه و مشاور نظامی فرمانده کل قوا ادامه داد: صدام در طول جنگ تحمیلی مجموعا ۲۵۲ مرتبه از سلاح ممنوعه شیمیایی علیه ملت و رزمندگان ما استفاده کرد که در نتیجه آن ۱۰۷ هزار نفر مجروح و بیش از ۸ هزار نفر شهید شدند.
سرلشکر صفوی با بیان اینکه تقویت و توسعه ظرفیت و ارتقا آمادگیهای دفاعی برای مقابله با تهدیدات احتمالی شیمیایی، زیستی و اکوتروریستی باید یکی از راهبردهای پدافند شیمیایی در کشور باشد، گفت: ایجاد و توسعه سامانه یکپارچه و هوشمند و همچنین رصد و پایش محیطی برای آشکارسازی، هشدار و ارزیابی انواع تهدیدات شیمیایی، میکروبی و محیط زیستی، باید به صورت جدی در دستور کار سازمان پدافند غیرعامل کشور باشد.
ویافزود: توسعه دیپلماسی پدافند شیمیایی و مقابله با کرونا در جهت تقویت همکاری با کشورهای دوست و انتقال تجارب در حوزههای منطقهای و بینالمللی و همچنین مدیریت و فرماندهی یکپارچه توسط قرارگاه پدافند شیمیایی در هنگام وقوع تهدیدات احتمالی، باید در دستور کار سازمان پدافند غیرعامل باشد.
ویافزود: توسعه دیپلماسی پدافند شیمیایی و مقابله با کرونا در جهت تقویت همکاری با کشورهای دوست و انتقال تجارب در حوزههای منطقهای و بینالمللی و همچنین مدیریت و فرماندهی یکپارچه توسط قرارگاه پدافند شیمیایی در هنگام وقوع تهدیدات احتمالی، باید در دستور کار سازمان پدافند غیرعامل باشد.
دستیار ویژه و مشاور نظامی فرمانده کل قوا در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: اگر در ماجرای مقابله با کرونا، نیروهای مسلح به کمک دولت نمیآمدند مقابله با کرونا برای دولت بسیار مشکلتر از آنچه میشد که تا امروز انجام شده است.
وی افزود: فرمان مقام معظم رهبری برای کمکنیروهای مسلح به دولت برای مقابله با کرونا و در پی آن تشکیل قرارگاه امام رضا (ع)، سبب شد که روند مقابله با کرونا در کشور شتاب بسیار خوبی بگیرد.
سرلشکر صفوی عنوان کرد: ما در حال حاضر یک معاونت تحت عنوان معاونت بهداشت و درمان در ستاد کل نیروهای مسلح داریم و پیشنهاد مشخص من این است که یک مرکز تحت عنوان مرکز فرماندهی و کنترل تهدیدات زیستی در ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شود.
وی در پایان گفت: همایش «مطالبات حقوقی ایران از حامیان رژیم بعث عراق» زمستان امسال در کشورمان برگزار خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *