مراحل پخت شیرینی خانگی بدون نیاز به فر
- ممکن است وسایل تهیه شیرینی در همه خانهها موجود نباشد به همین دلیل به سراغ آماده کردن شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون دردسر، فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی میتوان در خانه درست کرد و از هنری آشپزی خود لذت برد.
مواد لازم:
- بیسکویت: ۲۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۲۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- ژله آناناس: یک بسته
- ژله توت فرنگی: یک بسته
- شکر: نصف لیوان (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
برای شروع باید بیسکویت را کاملا پودر و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد. داخل قالب را دو لایه سلفون بکشید و سپس خمیر را در قالب با ته لیوان صاف کنید و قالب را برای حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
در ادامه ژله آناناس را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و سپس نصف لیوان به آن آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرد شود در این مرحله میتوان به جای آب سرد چهار حبه یخ به آن اضافه کرد.
سپس در ظرف جداگانه پنیر خامهای، وانیل و شکر را خوب هم بزنید و خامه را به آن اضافه کنید بعد از خنک شدن ژله همه مواد را باهم مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود.
مایه آماده شده را بر روی خمیر بیسکویت بریزید و صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.
در انتها ژله توت فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید کامل خنک شود و وقتی که چیز کیک سفت شد ژله را به آن اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
نکته:
* هنگام اضافه کردن ژلهها از سرد بودن آنها مطمعن شوید.
* طعم ژلهها دلخواه است و به جای ژله آناناس میتوان از ژلاتین استفاده کرد.