امیر نصیرزاده: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش از ضروریترین نهادها در ارتش است
طبق اعلام روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید واحد روحانیت و معاونت آموزش اداره عقیدتی سیاسی این نیرو، ضمن راهبردی و تاثیرگذار خواندن سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اظهار کرد: تشکیل عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح یکی از راهبردیترین و تاثیرگذارترین تصمیماتی بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تیزبینی و دوراندیشی امام راحل (ره) انجام شد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: تشکیل این نهاد مقدس باعث شد تا فرهنگ دینی و اسلامی به سرعت به بدنه ارتش تزریق شود و علاوه بر هدایت، رشد و تعالی کارکنان ارتش، موجب افزایش توان رزم در ارتش جمهوری اسلامی ایران بشود.
فرمانده نیروی هوایی خاطرنشان کرد: علمای بزرگوار اسلام همواره در تمامی شئونات جامعه تاثیرگذار بوده اند و افراد جامعه در مسائل گوناگون از رهنمودهای آنها بهرهمند شدند و امروز نیز جوانان ما بیشتر از هر زمان دیگری به رهنمودها و توصیههای علما نیاز دارند.
امیر سرتیپ نصیرزاده با بیان اینکه علما و روحانیون عقیدتی سیاسی همواره به عنوان یک مرجع تاثیرگذار بر کارکنان و بدنه ارتش بوده و به همین دلیل دشمنان به دنبال تخریب این نهاد مقدس هستند، تاکید کرد: تاثیرگذاری عقیدتی سیاسیها در زمان حال بیشتر از هر زمان دیگری است و سازمان عقیدتی سیاسی ارتش چه در زمان دفاع مقدس و چه پس از آن، از تاثیرگذارترین و ضروریترین نهادها بوده است و امروزه به دلیل استفاده دشمنان انقلاب از فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی و در دسترس بودن این فضا برای آحاد جامعه و حمله مستقیم به بنیانهای جامعه در سطوح مختلف، نیاز به عقیدتی سیاسیها بیشتر از هر زمان دیگری احساس میشود.
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام سید احمد قاضی رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش گفت: به فرموده امام علی (ع) قوام و استواری دین و دنیا بهاین است که علمای دین به دستورالعملهای رسیده از احادیت ائمه اطهار (سلام الله علیها) و آموزههای قرآن کریم عمل کنند و هم چنین طبق آیه شریفه قرآن کریم، اگر کسی میخواهد به لقا پروردگار برسد باید عمل صالح انجام دهد.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا با اشاره به جایگاه روحانیت و علمای دین در طول تاریخ افزود: در تمامی این سالها علما تلاش و مجاهدتهای زیادی انجام داده اند تا روحانیت شیعه به جایگاه پر افتخار کنونی خود برسد که منشا خیر و برکت در جامعه هستند.
وی ادامه داد: یکی از کارهای ارزشمندی که در نیروی هوایی انجام شده است، تدوین منشور روحانیت در ۱۵۶ بند است که شامل عصاره و چکیده دستورالعملهای ارائه شده توسط بزرگان دین در طول تاریخ است و درسالهای اخیر بندهایی هم به آن اضافه شده است.
حجت الاسلام قاضی در ادامه با اشاره به فعالیتهای فرهنگی و هنری صورت گرفته در نیروی هوایی ارتش، خاطرنشان کرد: کسب رتبههای اول در حوزه سرود، قرآن و تئاتر و هم چنین موفقیتهایی در تدوین و اجرای طرح منزلت نماز، شورایعالی امر به معروف و نهی از منکر و طرح مصباح از جمله فعالیتهای فرهنگی انجام شده در نیروی هوایی ارتش است، ولی نباید به این مقدار راضی بود و باید با تلاش شبانه روزی مقدمه موفقیتهای بیشتری در آینده را برنامه ریزی کنیم.
گفتنی است در این مراسم حجت الاسلام مهدی محمدی به ریاست واحد روحانیت نهاجا و حجت الاسلام سید محمدجعفر ترحمی به سمت معاون آموزش اداره عقیدتی سیاسی منصوب و از زحمات و تلاشهای حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر مجاهدی رییس پیشین واحد روحانیت تقدیر شد.