نخستین حاشیه در بازگشایی سینما اتفاق افتاد/نگاهی به آغاز دوباره تئاتر در کشور
- سیامین روز از خرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اولین حاشیه بزرگ در چرخه اکران سینماها بعد از بازگشایی اشاره کرد.
بازی در «بچه مهندس ۳» نقطه عطف کارنامه کاری من بود
مهشید جوادی در گفتوگو با ، درباره بازی در نقش مرضیه در سریال بچه مهندس گفت: روزی که برای بازی در سریال بچه مهندس ۳ با من تماس گرفتند فکر کردم که قرار استدر کاراکتر مژگان پیش روی دوربین ظاهر شوم، اما پس از گفتوگو متوجه شدم که کاراکترهای جدیدی به سریال اضافه شده و قرار است من در نقش مرضیه در سریال بچه مهندس ۳ فعالیت کنم.
وی فعالیت در سریال بچه مهندس ۳ را کاری ارزشمند در کارنامه بازیگری خود دانست و افزود: همه اتفاقات برای حضورم در سریال بچه مهندس ۳ بسیار سریع افتاد، اما اگر بار دیگر قرار باشد به من پیشنهاد شود که در چنین سریالی بازی کنم حتماً میپذیرم.
جوادی در مورد فضای کاری در سریال بچه مهندس ابراز کرد: فضای حاکم بر سریال بچه مهندس ۳ بسیار خوب بود، فضایی آرام و در عین حال بسیار دوستانه حکم فرما شده بود و همین امر سبب شد تا خروجی بسیار خوبی به مخاطبان ارائه شود. به هر حال معتقدم فضای آرام و مناسب همه چیز را به بهترین شکل پیش برد، شاید این امر اغراق آمیز به نظر برسد، ولی حقیقت این است که آرامش گروه و عوامل توانست نتیجه ارزشمند به مخاطب ارائه کند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
شناخت واقعی «امام زمان (عج)» نشانه اصلی فرد منتظر است
محمدهادی هدایت در گفتوگو با خبرگزای میزان، پیرامون فراهم کردن شرایط انتظار گفت: فراهم کردن حضور پدر صالحین که همان «اباصالح (عج)» است نیاز به اصلاح در جامعه دارد، هنگامی که «ابا صالح (عج)» ظهور کنند، همه دنیا را اصلاح خواهند کرد. انتظار باید به همه فعالیتهای ما رنگ و بو دهد.
وی ویژگیهای یک فرد منتظر را برشمرد و بیان کرد: وظیفه یک فرد منتظر باید در قالب یک تقسیم بندی مورد ارزیابی قرار گیرد. اولین وظیفه یک منتظر پیدا کردن یک شناخت و معرفت نسبت به امام و ولی زمانه خود است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
هدایت به بیان ابعاد شناخت حضوری «امام زمان (عج)» پرداخت و تاکید کرد: در زیارتنامههای «امام زمان (عج)» این جمله بکار رفته که «یا عین الله» چشم خدایی که ما را میبینی. درک اینکه «امام زمان (عج)» چشم خداست و در کنار ماست و به همه حالات ما اگاه است بسیار مهم است و درک حضوری از امام «امام زمان (عج)» نام دارد.
وی به توصیف مردم در آخرالزمان از نگاه «امام صادق (ع)» اشاره و تصریح کرد: «امام صادق (ع)» در مورد وضعیت مردم در آخرالزمان فرمودند: «امام زمان (عج)» روی فرشهایشان قدم بر میدارد در بازارهایشان راه میرود، ولی او را نمیبینند. این بیانگر این مهم است که «امام زمان (عج)» حاضر، ولی غایب از نظر های ماست، ایشان در کنار ما هستند ولی ما توان دیدن ایشان را نداریم ولی میتوانیم با درک حضور «امام عصر(عج)» پا در مرحله انتظار بگذاریم. «امام سجاد (ع)» به کابلی که یک از یاران ایشان است در مورد زندگی مردم آخر الزمان فرمود: آنان «امام زمان (عج)» را با چشم جسم و سر نمیبینند، اما چنان وی را با چشم دل میبینند که گوی او را با چشم سر دیدهاند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
موضوع فیلم «عنکبوت» در سینمای کشور تازه و بکر است
- با وجود بازگشایی سینماها از اول تیر ماه سال جاری یکی از مسائل و دغدغههای سینماگران بازگشت مخاطبان به سالنهای سینمایی است، اتفاقی که همچنان اکران آنلاین آثار سینمایی را به گزینه ای محتمل برای اکثر فیلمسازان مبدل کرده است.
وضعیت بازگشایی سینماها به زمان نیاز دارد، زمانی که مشخص می کند که آیا مخاطبان سینما همچنان میل و رغبتی برای حضور در سالنها دارند یا اکثرا ترجیح میدهند تا پایان دوران کرونا از رفتن به سینما دوری کنند.
چندی پیش خبر اکران آنلاین فیلم سینمایی «عنکبوت» ساخته آخر ابراهیم ایرجزاد به گوش میرسید اما این کارگردان سینما اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای اکران آنلاین این فیلم ندارد و اعتقاد دارد که این فیلم می تواند یکی از شانسهای چرخه اکران در سال جاری باشد.
ابراهیم ایرج زاد در گفتوگو با ، پیرامون حواشی متفاوت پیرامون آخرین ساخته خود فیلم سینمایی «عنکبوت» گفت: فیلم سینمایی «عنکبوت» اثری اجتماعی با محوریت چالشهای جامعه است، اینکه این فیلم در نهایت نتوانست در بخش مسابقه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد را به نظر من باید از هیات انتخاب و شورای سیاست گذاری جشنواره فیلم فجر پرسید.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«شنای پروانه» نیامده از چرخه اکران خداحافظی کرد
- رسول صدرعاملی تهیه کننده فیلم سینمایی «شنای پروانه» به کارگردانی «محمد کارت» از عدم اکران فیلمش از تاریخ اول تیر ماه سال جاری به دلیل عدم حمایت از اکران این اثر خبر داد. وی نبود تبلیغات و همچنین عدم پرداخت بهای بلیت پنجاه درصد ظرفیت سالن را از جمله دلایل انصراف خود توضیح داد.
براساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و همچنین تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دو فیلم خوب بد جلف 2 و همچنین شنای پروانه باید از اول تیر ماه روی پرده اکران می رفتند، اما با ورود تعداد بالای فیلم های در صف اکران و شرایط موجود بازگشایی سینماها کمی با مشکل روبرو شده است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
فیلم سینمایی «شنای پروانه» نخستین فیلم سینمایی «محمد کارت» به عنوان یکی از پرافتخارترین آثار جشنواره فیلم فجر قرار بود به عنوان نخستین فیلم چرخه اکران سینمای ایران در سال از یکم تیر ماه ۹۹ اکران خود را آغاز نماید، این فیلم در بخش سیمرغ مردمی برگزیده بهترین فیلم از سوی جشنواره شد. این فیلم با نامزدی در ۱۲ رشته رکوردار نامزدی سیمرغ در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر بود.
فیلمهای مستند سینمایی و کوتاه داستانی، چون «خونمردگی»، «بختک»، «معلق» «آوانتاژ»، «بچهخور» از جمله آثاری هستند که کارت در کارنامه کاری خود می بیند.
جواد عزتی، طناز طباطبایی، امیر آقایی، پانتهآ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینینیا، ایمان صفا، مهلقا باقری، نادر شهسواری و با معرفی آبان عسکری به ایفای نقش میپردازند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
اجرای هفت اثر نمایشی از اول تیر ماه/بازار تئاتر گرم میشود
خبرنگار گروه فرهنگی ، عرصه هنرهای نمایشی بالاخره و بعد از نزدیک به چهار ماه تعطیلات اجباری به دلیل شیوع بیماری کرونا با دیگر از اول تیرماه سال جاری با حفظ اصول بهداشتی و رعایت پروتکلهای اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا آغاز به کار خواهد کرد.
تئاتر طی ماههای گذشته مشکلات فراوانی را پشت سر گذاشته است، این هنر و مخصوصا هنرمندان آن همواره با مشکلات شدید معیشتی روبرو بوده اند و حال با بروز چهار ماه تعطیلی بسیاری از آنها در امرار معاش خود به مشکل برخورد کرده اند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید
تئاتر مستقل تهران با دو نمایش
«است» نوشته امیر ابراهیمزاده و پرنیا شمس، به کارگردانی پرنیا شمس و تهیهکنندگی نوید محمدزاده در بازهای هشت ماهه دوبار به صحنه رفت؛ ابتدا از ۱۷ خرداد تا ۱۴ تیر در سالن اصلی تالار مولوی و سپس از ۱۵ بهمن تا ۱۶ اسفند ۹۸ (که به دلیل شیوع ویروس کرونا تا ابتدای اسفند به صحنه رفت) در تئاتر مستقل تهران. در این نمایش پروانه ذابح، یاسمن رسولی، ترانه یوسفی، شادی صف شکن، مهتاب کریمی، صدف ملکی و ماهور میرزانژاد ایفای نقش میکنند. این نمایش تندیس بهترین متن، تندیس بهترین طراحی صحنه، جایزه دوم بازیگری زن، جایزه دوم کارگردانی و بهترین اثر معرفی شده برای اجرای عموم از بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی و کاندید طراحی نور و طراحی صحنه از سیوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر است. از دیگر عوامل این نمایش میتوان شهاب رحمانی (دراماتورژ)، روحاله زندیفر (مدیر پروژه)، پوریا اخوان (طراحی صحنه)، علیزضا میرانجم (طراح نور)، متین حبیبیان (طراح صدا)، لیلا طاهری (طراح لباس) و مریم دیهول و عمران هاشمی (طراح تیزر) را نام برد. در این نمایش ماهور دختر شهرستانی است که وارد یک مدرسه غیرانتفاعی میشود و ارتباط دوستانه و صمیمی بین او و یکی دیگر از دانش آموزان مدرس شکل میگیرد. این ارتباط باعث شکلگیری سوءتفاهمهایی شده و در نهایت باعث یک تصمیمگیری میشود. «است» از ۱ تا ۱۳ تیر ساعت ۱۹ به مدت ۶۰ دقیقه با بهای بلیط ۴۵۰۰۰ تومان به صحنه میرود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.