کاهش آمار ابتلای افراد به کم خونی ناشی از فقر آهن در کشور
خبرگزاری میزان: کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کمبود ویتامین D در کشور خبر داد و گفت: اواخر سال گذشته تحقیقات گستردهای در راستای وضعیت کم خونی فقر آهن صورت گرفت که مشخص شد با وجود کاهش شیوع کم خونی فقر آهن با مشکل کمبود ویتامین D در کشور روبهرو هستیم که براین اساس بررسی میزان و نحوه افزودن این ویتامین به نان در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *