نابودی 23 هزار درخت خیابان ولیعصر طی 74 سال گذشته/ پیش بینی 2 میلیارد تومان اعتبار برای تهیه شناسنامه باغات پایتخت

8:15 - 07 مرداد 1394
کد خبر: ۶۲۷۸۱
خبرگزاری میزان: رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با ابراز تاسف نسبت به نابودی 13 هزار درخت در خیابان ولیعصر (عج) طی 74 سال گذشته گفت: 2 میلیارد تومان بودجه به منظور تهیه شناسنامه باغات در شهر تهران پیش بینی شده است.
نابودی 13 هزار درخت خیابان ولیعصر طی 74 سال گذشته/پیش بینی دومیلیارد تومان اعتبار برای تهیه شناسنامه باغات پایتخت/ تولیدی چهارشنبهمحمد حقانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با اشاره به این که طبق قانونی که 50 سال پیش به تصویب رسیده است، علاوه بر تهیه شناسنامه باغات شناسایی درختان سطح شهر نیز باید انجام شود، اظهار کرد: این اقدام با استفاده از پلاک کوبی درختان در معابر عمومی و بوستان ها صورت می گیرد تا در صورت قطع شدن درختان مسئولان نظارتی از نبود آنها مطلع شوند.

وی با تاکید بر این که تهیه شناسنامه باغات و درختان سطح شهر اقدامی سخت است، بیان کرد: 2 میلیارد تومان بودجه به منظور تهیه شناسنامه باغات در شهر تهران پیش بینی شده است.

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر ضرورت تهیه شناسنامه باغات و پلاک کوبی درختان در سطح شهر گفت: این شناسایی تنها شامل درختانی می شود که اکنون زنده هستند.

حقانی با اشاره به از دست رفتن درختان در خیابان ولیعصر (عج) گفت: سال 1320 تعداد 30 هزار درخت در این خیابان وجود داشته است، اما این درختان اکنون به هفت هزار درخت کاهش یافته است.

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این در حالی است که این درختان در طول 18 کیلومتر در چهار ردیف در فاصله نیم متر به نیم متر کاشته شده بودند.

حقانی تاکید کرد: مصوبه برج باغ ها تاثیر بسیار زیادی در از دست رفتن درختان در پایتخت داشته است به گونه ای که در مدت زمان هشت سال 6 هکتار از درختان تهران نابود شده اند. لذا در انتظار اصلاح ماده 14 قانون زمین شهری و در نتیجه لغو این مصوبه هستیم.

این عضو شورای شهر ادامه داد: در صورت اصلاح این ماده قانونی به جای 30 درصد اجازه ساخت و ساز در باغات تهران اجازه ساخت در 15درصد مساحت باغات داده می شود.

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تاکید بر تلاش برای تهیه مکانیسمی که مالکان باغ ها ترجیح بر نگهداشت باغ خود به جای تخریب آن دهند، گفت: در صورت اجازه ساخت در 15 درصد از مساحت باغات به طور مثال در 2 هکتار زمین اجازه ساخت 200 متر مربع داده می شود. بقیه مساحت باقی مانده را شهرداری باید در همان لحظه تصرف کرده و به فضای سبز تبدیل کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *