هویت دستفروشان با نرم افزار «سامان بازار» شناسنامهدار میشود
علی مفاخریان در گفتوگو با میزان به تشریح آخرین وضعیت ساماندهی دستفروشان با نرم افزار سامان بازار پرداخت و گفت: اقدامات انجام شده در حوزه نرم افزاری درباره نرم افزار «سامان بازار» به اتمام رسیده و ما در تلاش هستیم تا این نرم افزار بتواند مورد استفاده شهروندان قرار بگیرد که بنا داریم این مساله در نسخه جداگانهای نوشته شود و سفارشات لازم در این زمینه را انجام دادهایم.
وی ادامه داد: حدود ۵ هزار رکورد اطلاعاتی مربوط به دستفروشان در این سامانه تاکنون به ثبت رسیده است و به تعدادی از دستفروشان که در گذشته فعال بودند، اما اطلاعات آنان در این سامانه ثبت نشده، فرصت دادیم تا اطلاعاتشان توسط مناطق شهرداری و نواحی ثبت شود.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران خاطرنشان کرد: پیشبینی میکنیم که حدودا اطلاعات ده هزار نفر بتوانند اطلاعات خود را ثبت کرده و ثبت نام انجام دهند.
مفاخریان خاطرنشان کرد: بخشی از این سامانه در خدمت دستفروشان قرار میگیرد تا بتوانند با ثبت نام در این سامانه مکان یابی شده و هویتی شناسنامهدار پیدا کنند.
وی ادامه داد: از طرفی درصدد هستیم که بخشی از این سامانه در خدمترسانی به مردم گام بردارد و روزبازار، دوشنبه بازار، جمعه بازار و شب بازارها را به مردم معرفی کنیم که مردم میتوانند از طریق سامانه تهران من اقدام کرده و اطلاعات لازم را در این خصوص را به خوبی آگاهی پیدا کنند.
مفاخریان با اشاره به شرایط دستفروشی در تهران ادامه داد: در این سامانه درصدد هستیم که پس از مراحل تاییده احراز هویت اطلاعاتی افراد واجد شرایط دستفروشی میتوانند برای جانمایی در روزبازارها، راستههای بازار و یا در پلازاهای شهری در آینده مکان یابی شوند تا بتوانند معاش خود را تامین کنند.
وی ادامه داد: از جمله شرایطی که برای دستفروشی در تهران درنظر گرفتیم این است که افراد باید حتما در تهران سکونت داشته باشند و وضعیت درآمدی آنان به شیوهای باشد که به شغل دستفروشی نیازمند باشد.
مفاخریان خاطرنشان کرد: تلاش داریم که افراد را بر اساس نزدیکترین محل دستفروشی سابقشان مکان یابی کنیم تا کسب و کار آنان مورد ایرادی قرار نگیرد و هم مزاحمتی برای مردم ایجاد نکنند و در این شرایط دستفروشان میتوانند با هویت شنامهدار کار خود را دنبال کنند.