سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان: اردوهای ردههای پایه باید کوتاه مدت برگزار شود
، طبق اعلام سایت فدراسیون کشتی، روح الله میکائیلی در خصوص برنامههای آتی تیم کشتی فرنگی جوانان اظهار داشت: منتظریم تا اتحادیه جهانی کشتی تقویم فنی خود را اعلام کند و فدراسیون نیز بر اساس آن برنامههایش را به هیئتهای کشتی اعلام کند. اولین برنامه ما برگزاری مسابقات قهرمانی کشور خواهد بود که امیدوارم شرایط به دلیل شیوع ویروس کرونا هرچه زودتر به حالت عادی بازگردد تا ما نیز بتوانیم به کار خود ادامه دهیم.
وی در مورد اینکه به عنوان یک مربی سازنده، هدایت تیم کشتی فرنگی جوانان را برعهده گرفته است، گفت: این کار فدراسیون بسیار خوب و ارزشمند است. این حرفم نه به خاطر من نوعی است، بلکه به عنوان کسی که در یک باشگاه مربی هستم و تمرین میدهم، این شانس را پیدا کردم که به عنوان سرمربی انتخاب بشوم؛ این یک دیدگاه نو و جدید است.
وی خاطرنشان کرد: مربیان سازنده دیگر باشگاهها نیز از انتخاب من اعلام خرسندی کردند و از این موضوع که امکان این را دارند که یک روزی بتوانند سرمربی تیم ملی شوند خوشحالند. به هرحال راه برای مربیانی که در باشگاهها زحمت میکشند باز شده است و این باعث شده که قویتر به کار خود ادامه دهند.
عضو سابق تیم ملی کشتی فرنگی در مورد اینکه حضور در تیم ملی به کارش در سازندگی لطمه نمیزند، تصریح کرد: مربی سازنده باید سازندگی کند و این باعث نمیشود که اینکار را کنار بگذارم. ۱۲ سال است که مربیگری میکنم و کار و حرفهای جز مربگیری ندارم. یک زمانی کشتی میگرفتم و از روزی که کشتی را کنار گذاشتم به عنوان مربی مشغول به کار شدم. زمانی که در اردوها حضور ندارم، قطعا به باشگاه خود میروم و کار مربیگری را ادامه میدهم. در این مدت نیز که به عنوان سرمربی تیم انتخاب شدم هر روز صبح و بعد از ظهر در کوه و دشت با نونهالان و نوجوانان کار میکنم و دلیل نمیشود که کشتی را در قم رها کنم.
سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان در مورد نحوه برگزاری اردوهای تیم ملی اظهار داشت: به نظرم در ردههای نونهالان، نوجوانان و جوانان باید از برگزاری اردوهای بلند مدت اجتناب کرد و بهتر است اردوها مقطعی و کوتاه مدت باشد. این کار باعث این میشود که کشتیگیران بتوانند تمام انرژی و توان خود را در ردهی سنی بزرگسالان به کار گیرند. امیدوارم که این اتفاق بیافتد تا ما نیز بتوانیم در باشگاهها نیز حضور بیشتری داشته باشیم.
میکائیلی افزود: البته اردوهای بلند مدت برای یک سری از کشورها مانند آذربایجان که کشتیگیر زیادی ندارند و سعی میکنند در اردوها کشتیگیران را بسازند شاید کارساز باشد، اما به نظرم فدراسیون کشتی به دنبال تقویت باشگاهها است و کشتیگیر در باشگاه است که ساخته میشود و پس از آن به تیم ملی راه پیدا میکند. برگزاری اردوهای تیم نیز باید جایی برای برطرف کردن اشکالات و نقاط ضعف و پررنگ کردن نقاط قوت کشتیگیران باشد و تیمهای ملی جای سازندگی نیست.
وی با بیان اینکه برگزاری اردوهای بلند مدت و متعدد بسیار هزینه بر است گفت: برگزاری اردوها باید توجیهپذیر و هدفمند باشد و طوری نباشد که کشتیگیر از درس و زندگی خود بیافتد. اگر یک کشتیگیر در باشگاه خود تمرین کند هم به درس و هم به زندگی خود میرسد، بهتر است هزینهها طوری مدیریت کنیم که بتوانیم کشتیگیران را به تورنمنتها اعزام کنیم یا اینکه به باشگاهها و هیئتها توجه شود تا امر پشتوانهسازی در استانها به نحو بهتری انجام شود.
وی در گفتوگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: از مسئولان فدراسیون کشتی که به من به عنوان یک مربی سازنده اعتماد کردند تشکر میکنم و تمام تلاشم را میکنم که پاسخ خوبی به اعتماد این عزیزان بدهم.