دستگاههای حاکمیتی نباید مانع هویت مردمی قیام پانزده خرداد شوند
- طبق اعلام روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام و المسلمین محمد قمی در مراسم بزرگداشت پانزده خرداد در شهر پیشوا اظهار کرد: شاه بیت همه موعظه و سخنان امام (ره) این است که «جوانان؛ قیامی جمعی برای خدا کنید.»
رییس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: شهرهایی که امروز با نام شهرهای پانزده خرداد یاد میشوند، باید دیار قیام نامیده شوند چرا که قیام برای خدا در پانزده خداد جلوه ویژهای داشت.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: مکانی که درآن قیام برای خدا اتفاق افتاده؛ مقدس است و در جایی که برای قیام جلوداری شده بهرههای تقدس بیشتر است.
وی اذعان داشت: امروز جنگ پیچیدهتری مقابل مردم قرار دارد و قطعاً دشمنان سختتر فشار میآورند و مشکلات بیشتر است، اما آن کسی که در این جنگ گرهای باز کند، قیام برای خدا کرده است.
قمی با تأکید بر اینکه جایی که قیام جمعی برای خدا شکل میگیرد، اتفاقات بزرگی رقم خواهد خورد، تصریح کرد: تاریخ شفاهی و ساختن فیلم سینمایی و.... حداقل وظیفه ما در قبال این رخداد تاریخی است، اما باید قیام پانزده خرداد را همیشه گرامی بداریم و به آن ببالیم.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص کمکهای سازمان تبلیغات اسلامی برای نمایانتر و پررنگتر کردن قیام پانزده خرداد بیان کرد: قیام پانزده خرداد جزئی از هویت مردم ایران است، گرچه فضیلت سبقت در این مجاهدت برای مردم شهر پیشوا، ورامین و مردم جنوب شرق استان تهران است، اما مایه افتخار همه مردم ایران است.
وی با تأکید بر اینکه همه مردم ایران به طور خاص باید قیام پانزده خرداد را زنده و گرامی دارند، افزود: امسال قدمی رو به جلو در این عرصه برداشته شد که تعدادی از هنرمندان در روز پانزده خرداد در مناطق جنوب شرق استان تهران حاضر شدند و برنامههای خوبی در این خصوص برگزار شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه سه سال دیگر شصتمین سالگرد قیام پانزده خرداد است، ادامه داد: باید برنامههای پانزده خرداد تقویت شوند تا کاری بسیار بزرگ برای شصتمین سالگرد قیام پانزده خرداد در عرصه هنر و رسانه انجام شود.
وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه خود را برای گرامی داشت پانزده خرداد؛ جدی گرفته و محکم نیز آن را انجام خواهد داد، تأکید کرد: سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر دستگاههای حاکمیتی اگر کوتاهیهایی در این زمینه داشتهاند باید جبران کنند و توجه داشته باشند که در این مسیر مانع هویت مردمی پانزده خرداد هم نشوند، دستگاههای حاکمیتی نیز باید حامی باشند تا هویت مردمی قیام پانزده خرداد تحفظ شود.
قمی خاطرنشان کرد: در شصتمین سالگرد قیام پانزده خرداد شاهد اتفاقات پربرکتی خواهیم بود، به طوری که همه جوانان و نوجوانان هزینه سنگینی که مردم پیشوا و ورامین برای قیام پانزده خرداد متحمل شدند را درک کنند و بشناسند.
وی یادآور شد: هر کس که برکات انقلاب اسلامی را مطالعه کرده قدر قیام پانزده خرداد را خوب میشناسند، اما این قیام باید به طور گسترده برای عموم مردم تبیین و شفاف شود.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به حضور هنرمندان در شهرستانهای پیشوا و ورامین در روز پانزده خرداد، گفت: در راستای گرامی داشت قیام پانزده خرداد امسال یک گام برداشته شد که در دو سال آینده هم گامهای موثری برداشته خواهد شد، اما نقطه عطف این فعالیتها شصتمین سالگرد قیام پانزده خرداد خواهد بود.
وی افزود: به دلیل اینکه آثار و شخصیتهای حقیقی هنرمندان تأثیر خوبی در جامعه دارد، باید تعداد بیشتری از هنرمندان با این واقعه آشنا شوند و در آثار خود آن را متجلی کنند.
قمی افزود: قرار شده است رسانه ملی بیش از پیش درگیر تولیداتی در زمینه قیام پانزده خرداد در قالب فیلمهای سریالی و سینمایی شود البته در حوزه انیمیشن و بازیهای رایانهای پیشنهاداتی نیز در این زمینه وجود دارد.
وی در پایان تصریح کرد: باید برای خود سقف زمان تعیین کنیم که در سه سال آینده مردم بیشتر از گذشته با قیام پانزده خرداد آشنا شوند.
در پایان این مراسم از افرادی که در تیرباران باقر شهر در قیام پانزده خرداد حضور داشتند بهعنوان یادگاران این روز تاریخ ساز تجلیل شد.