رییس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش: امام خمینی (ره) روحیه‌ای انقلابی و عاشورایی داشتند

15:08 - 15 خرداد 1399
کد خبر: ۶۲۶۲۹۸
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رییس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش گفت: امام خمینی (ره) روحیه‌ای انقلابی و عاشورایی داشتند و شخصیتی بودند که برای خدا قیام کرده و به مبارزه برخواستند و سرانجام انقلاب اسلامی با مجاهدت‌های امام و حرکت امت در پشتیبانی از ایشان به پیروزی رسید.

رییس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش: امام خمینی (ره) روحیه‌ای انقلابی و عاشورایی داشتند - بنابراعلام روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین صنعت‌پور امیری، در برنامه تلویزیونی «۱۵ خرداد، امتداد عاشورا» ضمن تسلیت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، گفت: امام (ره) یک روحانی مجاهد بود. روحیه انقلابی داشت و تفکرش همان تفکر ائمه معصومین (علیهم السلام) بود.

وی تصریح کرد: امام خمینی (ره) در دوران مبارزات خود هیچگاه در برابر ظلم و طاغوت سکوت نکرد. این روحیه را امام (ره) از سال‌های بسیار دور قبل از انقلاب با خودش داشت. در سال ۱۳۲۳ در پاسخ به کاری که کسروی علیه دین و مذهب انجام داد، امام در یادداشتی که به عنوان یک سند تاریخی در مبارزات انقلابی ایشان وجود دارد، علما و مردم را به ایستادگی در برابر طاغوت فرا می‌خوانند.

حجت الاسلام صنعت‌پور ادامه داد: تفکر امام (ره) اندیشه‌ای بود که از دوران جوانی در وجود ایشان تبلور یافته بود. در سال ۱۳۴۳ وقتی از امام (ره) می‌پرسند شما با کدام یاران در مقابل طاغوت می‌ایستید. امام (ره) آن جمله تاریخی را فرمودند که «یاران من در گهواره اند» و پس از انقلاب دیدیم که پیش بینی امام (ره) چقدر دقیق بود و همان یاران ایشان که در گهواره بودند در دوران به ثمر رسیدن انقلاب و پس از آن در دوران دفاع مقدس حماسه‌ها آفریده و در پاسداری از انقلاب خوش درخشیدند.

وی افزود: برخی در زمان مبارزات امام با طاغوت یا به اصل مبارزه اعتقاد نداشتند و یا معتقد بودند مبارزه به نتیجه نخواهد رسید و مشت و درفش باهم سازگاری ندارد؛ اما امام خمینی (ره) همواره به مبارزه با طاغوت و پیروزی انقلاب یقین داشتند و اعلام کردند شاه باید برود و همین طور هم شد.

حجت الاسلام صنعت پور تصریح کرد: امام روحیه‌ای انقلابی و عاشورایی داشت. زمانی که ایشان را به نجف اشرف تبعید کردند. رئیس استخبارات عراق به امام گفت: نباید کار سیاسی انجام بدهید و امام در جواب او فرمودند: من از آن دسته روحانیونی نیستم که فقط تسبیح تربت امام حسین (ع) را به قصد ثواب در دست گرفته و ذکر بگویم. من روحانی هستم که هم تسبیح تربت پاک امام حسین (ع) را به قصد ثواب همراه دارم و هم راه حسین بن علی (ع) را ادامه می‌دهم.

وی افزود: امام خمینی (ره) برای خدا قیام کرد و به مبارزه برخواست و خداوند تعالی نیز به کارش برکت داد و از او حمایت کرد و انقلاب اسلامی سرانجام با مجاهدت‌های امام و حرکت امت در پشتیبانی از ایشان به پیروزی رسید؛ لذا می‌بینیم امام در پایان وصیت نامه الهی سیاسی خود می‌نویسند: «با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص و به سوی جایگاه ابدی سفر می‌کنم».



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *